reklama

Gisele Bündchen končí: Jak šel čas s nejlépe placenou modelkou světa?

Prohlédnout galerii
Foto: Profimedia.cz

Právě v těchto dnech probíhá v brazilském Sao Paulu Týden módy, na kterém se slavná Gisele Bündchen loučí s kariérou jedné z nejúspěšnějších modelek světa.

Jak začínala, jak vypadala ještě předtím, než si ji právě v Sao Paulu všimli ti správní lidé, jak jí to slušelo během show Victoria's Secret, anebo třeba jako zaměstnané mamince zjistíte v naší velké fotogalerii.

Ve svých 34 letech Gisele usoudila, že je čas navždy opustit přehlídková mola, na kterých strávila téměř dvacet let, a to i přesto, že během té doby stihla porodit dvě děti.

Gisele je nicméně tváří mnoha světových značek jako je Chanel či Under Armour, a spolupráci s nimi rozhodně nezahazuje, takže ji jistě budeme vídat dál - alespoň na fotografiích a v reklamních kampaních.

Důvody jsou zřejmé: Gisele už si vydělala dost peněz (každoročně jí na účet přiteklo 840 milionů dolarů) na to, aby se musela dřít na přehlídkách. Udržet si totiž takovou postavu, která by mohla předvádět modely světových návrhářů, nebo dokonce spodní prádlo či plavky, je tvrdá práce na plný úvazek. 

Dalším důvodem je jistě to, že chce mít víc času na děti a manžela, hráče amerického fotbalu Toma Bradyho.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Daniela Peštová: Naučí české ženy nosit černou?

Účesy slavných: Sluší jim víc blond nebo hnědá?

Beckham i Iglesias: Která česká modelka s nimi pracuje?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama