reklama

Angelina Jolie: Nejkrásnější čarodějnice oslavila 40. narozeniny

Prohlédnout galerii
Foto: Walt Disney

Čarodějnice z úspěšného filmu Zloba: Královna černé magie a nejkrásnější žena světa dnes slaví 40. narozeniny. Na jejím vzhledu ani chuti do života však žádné známky stárnutí nejsou znát.

Pro její chirurgické zákroky, které podstupuje, aby se chránila před rakovinou, kterou mají v rodině, se občas skoro zapomíná na to, že je herečka, navíc herečka s dobrým srdcem, i když to tak občas nevypadá.

Co se týče práce, naposledy na sebe Angelina upozornila filmem Zloba: Královna černé magie a rolí zlé královny. Spousta lidí ji jako zlou královnu vnímá i v jejím osobním životě. 

A je pravda, že Angelina byla odjakživa tak trochu rebelka. V mládí experimentovala s drogami, provokovala, mimochodem ani její potetované tělo není úplně symbolem typické hollywoodské hvězdy. Během dospívání dokonce trpěla sebepoškozováním a depresemi. 

Vrstevníci se jí prý posmívali kvůli vzhledu. Byla moc hubená, nosila rovnátka a brýle. To asi ještě netušili, že se posmívají budoucí nejkrásnější ženě světa. Tento titul jí v roce 2009 udělil časopis People.

U veřejnosti pak začala získávat image mrchy zhruba v době jejího vztahu s Billym Bobem Thorntonem, který byl plný výstřelků, a víceméně ji potvrdila, když se kvůli ní Brad Pitt rozešel s Jennifer Aniston. 

Jinak se ale spíš zdá, že by Angelina nejraději zachránila celý svět. Spoustu let spolupracuje s OSN, z Kambodži, Namibie a Etiopie adoptovala čtyři děti. A kvůli práci pro OSN, ale také kvůli režii, chce nyní opustit hereckou kariéru.

Další zajímavosti a obrázky krásné Angeliny najdete v naší fotogalerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Skončí Cara Delevingne s modelingem? Přivádí ji k šílenství

Lidská Barbie: Je jí 26 a nesmí sama na rande

Uhodnete jejich věk? Celebrity, které nestárnou

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama