reklama

Jaká dámská trička letí nejvíc? Víme to!

Sháníte nové tričko? Zajímá vás, co kupují ostatní? Přinášíme vám žebříček nejoblíbenějších dámských třiček na českém internetu

Foto: Profimedia.cz

Chcete si oživit šatník novým tričkem, dámy? Jaké značky a barvy frčí? Víme to!

Přinášíme vám žebříček nejoblíbenějších dámských triček podle portálu Heureka.

Tričko ve veselých barvách je hitem

První místo obsadilo tričko Large Logo značky Lonsdale. Tričko s krátkým rukávem je navrženo ve veselých a výrazných barvách s logem Lonsdale na hrudi s kontrastním potiskem. Materiál: 65 procent polyester a 35 procent bavlny. Pořídíte jej v zelené, oranžové, fialové, růžové a dalších barvách. Ceny začínají na 107 korunách.

Buďte Supermankou!

Druhým nejoblíbenějším dámským tričkem je modré triko s logem Supermana na hrudi. Jedná se o triko z oficiální kolekce DC Comisc, které potěší každou ženu se smyslem pro humor. Pořídíte jej za 399 korun.

Černá barva frčí

Top tři u zavírá černé triko Crew značky Everlast. Na hrudi má stříbrný obrázek s červeným logem značky. Tričko se hodí na sport a díky černé barvě v něm budete elegantní i při jiných příležitostech. Stojí kolem 150 korun.

Sportovní tričko

Modré tričko Performance Logo sportovné značky Adidas nabízí velké tištěné logo na prsou, jednoduchý styl a dokonale hodí k tréninku v tělocvičně. Ceny začínají na 250 korunách.

Pohodlné triko Nike

Pátým nejoblíbenějším tričkem v českých e-shopech je tričko Swoosh Crew značky Nike. Čermé triko má na hrudi nápis „Just do it." a známou bílou vlnovku. Tričko je vhodné na každodenní nošení, vyrobeny je totiž ze stoprocentní bavlny. Koupíte ho za 259 korun. 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama