reklama

Nejkrásnější lidé na světě: Arménské ženy a irští muži

Američani se rozhodli, že zjistí, který národ má ty nejpřitažlivější ženy, a kde se rodí ti nejkrásnější muži.

Foto: Profimedia.cz

Američani se rozhodli, že zjistí, který národ má ty nejpřitažlivější ženy, a kde se rodí ti nejkrásnější muži. Češky ani čeští muži se však nedostali ani do první desítky. 

Jelikož jsou ale na devátém místě Bulharky, nelze se domnívat, že o existenci zemí střední či východní Evropy nemají v USA ani potuchy.

Na prvním místě se v žebříčku nejkrásnějších žen umístily Arménky, čemuž se při pohledu do tváře Kim Kardashian, která má arménské kořeny, ani moc nedivíme. Druhé nejkrásnější ženy prý žijí na Barbadosu (za tím je možná třeba hledat populární Rihannu) a na třetím místě jsou Američanky. 

Jak vypadá Američanka?

Těžko však popsat, jak vypadá typická Američanka, když se všichni obyvatelé USA skládají z nejrůznějších etnických skupin a často bývají z historických důvodů nazýváni národem imigrantů. Možná právě ta směs a rozmanitost se pánům, kteří se zúčastnili průzkumu, zamlouvala.

Za Američankami pak jsou ženy z Kolumbie, páté jsou překvapivě Angličanky, šesté Australanky, které dokázaly předehnat dokonce i exotické Brazilky, které loni v této anketě zvítězily. Osmá příčka patří Filipínkám, za nimi jsou již zmíněné Bulharky a první desítku uzavírají libanonské ženy.

Čtěte také: Žena a kosmetika? 15 minut denně, 2000 korun měsíčně

Vyplývá to z velkého průzkumu, kterého se (jistě velmi rádo) zúčastnilo téměř 45 tisíc amerických mužů. Průzkum, který cituje deník Daily Mail, se však zajímal i o názor žen na muže. Na otázku, jací muži jsou na světě nejkrásnější, odpovídalo téměř 70 tisíc žen.

Většina se shodla na tom, že jim nejvíce sexy připadají Irové. Britům se celkově v průzkumu dařilo, na což může mít vliv i filmový hit 50 odstínů šedi, kde si pana Greye zahrál Jamie Dornan, který se narodil v Belfastu v Severním Irsku.

Druhé a třetí místo nicméně obsadili Australani a kupodivu Pákistánci. Za nimi jsou Američani, pátí Angličani, šestí Skotové, po nich Italové. Osmí jsou Nigerijci, devátí Dánové a desátí Španělé.

Z těchto výsledků tedy rozhodně nelze vyvodit, že se ženám líbí jen určitý typ mužů - zkuste si totiž porovnat, jak vypadá takový Ir nebo Skot, a jak vypadá muž z Nigérie.

Jaký vkus máte vy?

Který národ považujete ze ten nejpřitažlivější? Které ženy a kteří muži se vám líbí nejvíce? 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Skončí Cara Delevingne s modelingem? Přivádí ji k šílenství

Lidská Barbie: Je jí 26 a nesmí sama na rande

Český styl oblékání? Raději tepláky než sukni

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama