reklama

Začala škola: Oblékněte děti podle jejich přání i posledních trendů

Prohlédnout galerii
Foto: Zdenka Tomis

Víte, jak oblékat dítě do školy, aby nejen vypadalo dobře, ale také se cítilo pohodlně? My ano! Zeptali jsme se totiž našich dětí a jejich tužby sladili s nejnovějšími trendy.

V redakci jsme si dali domácí úkol a ukazáli našim dětem fotky oblečení z nejnovějších kolekcí všech možných cenově dostupných značek. Děti si měly vybrat, v čem by nejraději chodily do školy, eventuelně do školky.

Jejich vytoužené módní kreace jsme samozřejmě museli trochu umravnit, a nyní vám přinášíme výsledek, který určitě udělá radost nejen vám, ale i vašim potomkům.

Představujeme modely, v nichž budou vaše děti jako ze žurnálu, a vy nebudete muset každé ráno řešit, že právě tenhle svršek si na sebe váš školák za žádnou cenu nevezme, protože je (nebo naopak není) růžový, nemá kapsy, tlačí, nebo je "prostě hnusný".

A podle jakých kritérií naši malí módní poradci vlastně vybírali?

"Potřebuju, aby mě kluci brali. Že jsem frajer, ne žádná slečinka," diktoval devítiletý Jáchym, syn naší grafičky Gábiny.

"Nejradši mám růžovou nebo fialovou barvu a sukýnky. A taky mám ráda, když se věci hodně blýskají," měla jasno sedmiletá Lůca, dcera produktové manažerky Kačky. Jednoznačně se tak shodla s ostatními "redakčními" slečnami, z nichž další ještě preferují supermoderní styl panenek Monster High (údajně jeden z největších hitů poslední doby).

Pětiletý Jakub měl ovšem naprosto odlišné požadavky: "Potřebuju kraťasy, dlouhý kalhoty nesnáším. A taky musí mít kapsy na autíčka a nesmí tlačit na bříšku." Je vidět, že pánové přemýšlí především prakticky...

A podle čeho se obléká vaše dítě? Musíte jeho výběr hodně korigovat, nebo má snesitelný vkus už odmalička?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama