reklama

Bojíte se nosit klobouky? Naučíme vás to

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Také by vás za normálních okolností ani nenapadlo vzít si jen tak do ulic klobouk? Chyba! Teď, na podzim, je ten nejlepší čas, kdy se můžete naučit klobouky nosit!

Klobouky jsou často považované za příliš výstřední, eventuelně zbytečný doplněk, který nosí jen horních deset tisíc lidí a je vhodný tak maximálně na dostihy. Jenže to je omyl.

Na podzim, kdy je ještě teplo na to, abyste nosila pletenou čepici, a naopak zima na to, abyste chodila "prostovlasá", byste si nějaký ten klobouček měla pořídit. Uvidíte, že krásně ozvláštní i úplně obyčejný outfit.

Skvělé je, že už dávno neplatí, že se klobouky hodí jen k elegantním kostýmkům a společenským kabátům. Dnes mají trochu sportovnější ráz, takže je můžete nosit nejen k podpatkům, ale také k teniskám, balerínkám či kozačkám. Prostě ideální.

Zkuste si koupit jeden, levnější a nenápadnější. Určitě si na něj zvyknete tak rychle, že se začnete poohlížet po dalších střizích i odvážnějších barvách.

Klobouk je zkrátka skvělá a praktická móda, s níž můžete zůstat decentní, a přesto nepřehlédnutelná. Kromě toho dodává ženskost stejně jako třeba lodičky!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Móda z ulice vs. z přehlídek: Rozhodněte, co je lepší!

Jak si udržet partnera? Ochočte si ho

Brože: Móda našich babiček je opět v kurzu

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama