reklama

Sháníte podzimní boty? Zde je inspirace

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Podzimní počasí je nevyzpytatelné. Chvíli svítí sluníčko, pak zase prší, nebo dokonce sněží, všude je pak bláto, kaluže a samozřejmě spadané listí. Jakou obuví se tedy do takového marastu vybavit? Zapátrali jsme v obchodech a vybrali to nejhezčí i nejpraktičtější. Nechte se inspirovat...

Je-li sucho a sluníčko, využijte toho a nazujte podpatky! Je na vás jestli zvolíte kozačky až ke kolenům, do půli lýtek, nebo jen těsně nad kotník. Nosí se všechny!

Když ale bude pršet, pamatujte na to, že se pak chodníky dost kloužou, obzvlášť pokud na nich je nános listí, a tak je dobré vybavit se botami s dobrou podrážkou. Mohou to být šněrovací tenisky, ale klidně i nazouvací kožené boty.

Měly by ale určitě být mírně zateplené! Na kožich je však ještě teplo, zimní boty a sněhule tedy nechte ještě nějaký ten týden odpočívat v krabici.

Co se týče barev, zkuste být odvážnější a pořiďte si alespoň jedny barevné boty. Pro začátek bude stačit, když se budete řídit heslem, že hnědá je nová černá. A ano, i hnědá se hodí ke všemu. Navíc nabízí spoustu odstínů od pískové, přes velbloudí po úplně tmavou, a tak nebudeme na ulici vypadat všichni úplně stejně.

Jaké boty na podzim nosíte nejraději?

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:

Malá prsa, velký zadek, krátké nohy: Naučte se oblékat

Zima útočí: První pomoc pro ruce a nehty

Nevěřte tomu! 15 věcí o zdraví, které nejsou pravda

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama