reklama

Horký trend do studené zimy: Originální legíny

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Možná se to na první pohled nezdá, ale legíny jsou ideálním oblečením na zimu. Vejdou se do každých kozaček a skvěle se hodí k huňatým svetrům. Zapátrali jsme v obchodech a vybrali pro vás ty nejzajímavější.

Legíny mají tolik výhod! Například jsou pružné, čili vám budou, i když trochu přiberete, nebo naopak zhubnete. Nikde vás netlačí žádnými zipy. Dají se použít i k sukni nebo šatům místo punčocháčů. Nacpete je do každých kozaček a navíc se nebudou vyhrnovat. Jsou úzké, takže v zimě nestudí tolik jako volnější džíny. Můžete je ale nosit i v létě - vypadají skvěle i k balerínkám nebo žabkám. A nejsou tak drahé jako klasické kalhoty, takže si klidně můžete koupit několik různých barev.

Jak je nejlépe nosit?

Pokud si netroufáte kombinovat dva různé vzory (i když i to je možné), zvolte buď jednobarevné legíny a barevný vršek, nebo naopak. V žádném případě se neomezujte jen na dlouhá trička, svetry nebo halenky. Jestli máte odvahu, klidně si vezměte top, který končí v půlce zadku.

Koneckonců to vypadá lépe než délky těsně pod zadek - postava pak působí trochu nekomplexně a neharmonicky. Tyto vršky buď přepásejte páskem, nebo je vpředu uprostřed, eventuelně na boku zastrčte do kalhot. Tak trochu neupravený look je svěží a mladistvý.

Máte pocit, že se k vaší postavě úzké legíny nehodí? Pořiďte si ty s push-up efektem, které seženete například v prodejnách Tezenis nebo Calzedonia.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Romeo Beckham a další děti slavných ovládají svět módy

Opravdu potřebujete vše, co nosíte ve své obří kabelce?

Podívejte se na nejkrásnější miminko roku 2012

 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama