reklama

Barva krve: Nový trend vhodný pro všechny

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Zapomeňte na červenou karkulku, letos se nosí barva krve a červeného vína. Protože je elegantnější a decentnější, můžete si ji klidně obléknout od hlavy až k patě.

Středně červená barva je pasé, teď se nosí tmavé tóny s příměsí černé nebo fialové.  Vidět jsme je mohli v posledních kolekcích světových značek jako Bulgari, Alexander McQueen, Marc Jacobs nabízí chlupatou vínovou kabelku a u Hermés nabízí například kalhotové kostýmky v těchto odstínech.

Jednobarevný outfit je hitem této sezony, takže si klidně můžete obléknout vínové boty, kalhoty i kabát a doplnit je vínovou kabelkou. Britský Vogue dokonce prohlásil, že tmavě červená je novou černou, a měla by se proto místo ní stát novým základem našich šatníků.

Horký trend do studené zimy: Originální legíny

Pokud to chcete dovést k dokonalosti, zkombinujte tento barevný trend s dalším hitem - s kůží.  Pořiďte si úzké kožené vínové kalhoty, koženou bundu, nebo aspoň kabelku. Pokud nechcete investovat tolik peněz, klidně nahraďte kůži koženkou - pryč je doba, kdy by její nošení bylo ostudou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejoblíbenější účes světa - culík. Znáte jeho historii?

Opravdu potřebujete vše, co nosíte ve své obří kabelce?

Jmenujete se správně? Horoskop podle osobních čísel

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama