reklama

Trend, který musíte mít: Geometrické vzory. Jak je nosit?

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Pruhy, proužky, kostky, čtverce i trojúhelníky. Jarní a letní kolekce světových návrhářů se těmihle vzory jen hemží. Pokud byste chtěli jejich trendy následovat, poradíme vám, kam pro ně zajít, i s čím je kombinovat.

Vlastně nejvíc záleží na vaší odvaze. Pokud si troufáte, klidně si oblečte kalhoty, šortky nebo sukni se svislými pruhy a zároveň top s vodorovnými a ještě jinak barevnými. Nebo třeba s kostičkami. Pokud k tomuhle modelu zvolíte jen velmi jednoduché a decentní doplňky, můžete si ho dovolit, i když je to už nějaký pátek, co vám bylo dvacet.

Pruhované kalhoty můžete klidně zkombinovat s veselým tričkem s potiskem. Vezmete-li si k nim elegantní košili či sako, můžete v nich klidně vyrazit i na důležitou schůzku či pracovní pohovor. Kalhoty ještě nedbale ohrňte nad kotníky a doplňte jednobarevnými balerínami.

Jestliže ale hodláte nosit spíš výraznější kousky, které kombinují pestré barvy i vzory, raději už se do velkých experimentů nepouštějte. Zbytek vašeho outfitu by pak už měl být jednobarevný. Ovšem nikdo neříká, že jednobarevný znamená jen bílý, šedý nebo černý. Naopak! Nebojte se oranžové, červené nebo třeba fuchsiové.

Móda začíná být zase zábavná, tak si hrajte! Kombinujte vše, na co byste si dříve netroufla, jen dbejte na to, aby výsledek nepůsobil až moc přeplácaně a lacině. 

Další tipy, jak se obléct do geomterických vzorů, najdete v naší galerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zpříjemněte si hubnutí do plavek: Vychytávky na cvičení

Nebojte se barev: V létě se nebude nosit nic jiného

Rakovina kůže: Jak poznat podezřelé znaménko?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama