reklama

V čem chodit ve vedru do práce? Poradíme vám

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Pokud máte v práci předepsaný dress code, kterým není zrovna stejnokroj či uniforma, dost možná právě řešíte, co si obléknout, abyste pořád vypadala elegantně, ale neuvařila se v horkém počasí. Zapátrali jsme v obchodech a vybrali kousky, které se právě na tento účel skvěle hodí.

Ve velkých vedrech byste měla myslet především na materiál, za kterého je oblečení, které si chcete vzít, vyrobeno. Nejvíce se budete potit v umělých materiálech, a naopak nejlépe se budete cítit v čisté bavlně a také v pravém hedvábí, které příjemně chladí. Velmi dobré je také oblečení z plátno nebo z tenkého denimu.

Abyste se cítila pohodlně, je dobré volit volné a prodyšné oblečení, které vaše tělo těsně nebepíná, a tak tolik nehřeje. Jako stvořené do těchto dnů jsou áčkové šaty, ale taky maxisukně, v nichž vám bude tak dobře, jakobyste byla nahá.

Letos v létě jsou velkým trendem i volné kalhoty z lehkých materiálů, které zdobí barevné potisky. K nim si můžete vzít elegantní nátělník a máte vystaráno.

Dámy mají to štěstí, že si v létě mohou dovolit nosit do práce i otevřené boty. Samozřejmě nemyslíme gumové žabky, ale elegantní kožené sandálky, otevřené baleríny, či páskové boty na platformě.

Inspiraci najdete v naší velké fotogalerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Slevy útočí: Jak nakupovat ve výprodeji?

Sluneční brýle: Jak vybrat ty nejlepší?

Jak si připravíte domácí radler bez chemie? Poradíme!

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama