reklama

Nová jarní móda: Místo saka se teď nosí bomber

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Ne, neděláme si legraci. Do módy se teď skutečně dostává bunda, kterou doposud nosili snad už jen anarchisti a skinheadi. A co víc, tenhle zvláštní kousek je teď k dostání ve všech možných barvách, s květinovým potiskem, nebo třeba s krajkovým vzorem.

Zdá se, že z bomberu se skutečně stala elegantní bundička, kterou můžete nosit nejen ke kalhotům, ale k sukni, či dokonce k šatům. Nebojte se ji obléknout ani na seriózní svetřík či halenku, a s klidem tak vyrazte i do práce, která si žádá náležitý dress code, či na důležitou schůzku. 

Bomber se zkrátka na jaře roku 2014 nosí úplně stejně jako jindy elegantní sako. A rozhodně to není jen výstřelek mladých dívek. Pokud si zrovna neobléknete lesklý model s velkým nápisem na zádech a číslem na prsou, klidně si jej můžete obléknout i v případě, že vám dvacet, ale i třicet už dávno bylo.

Nemějte strach ani z toho, že snad bomber bude vypadat příliš drsně. Jak zjistíte v naší fotogalerii, prodávají se třeba i v pastelově růžové barvě, takže i v bomberu můžete vypadat žensky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nemáte čas na sport? Hubněte v tramvaji i v kanceláři

Úklid v kosmetické taštičce: Jak dlouho vydrží líčidla?

11 věcí ve vašem bytě, které vás nutí tloustnout

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama