reklama

Nejkrásnější letní boty: Elegantní, pohodlné, do práce i na pláž

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

České léto bohužel obnáší každý týden úplně jiné venkovní teploty, a tak si s jedním párem bot jen těžko vystačíme. Pokud přemýšlíte, jaké si ještě pořídit, možná vás inspiruje naše fotogalerie těch nejkrásnějších kousků, které se teď v obchodech nacházejí.

Jsou tam nezbytné sandálky ve všech možných barvách od zlaté až po zelenou, spousta bot v módní tmavě modré, nechybí sandály na klínku, které i letos budou hrát prim. Klínek přitom může být dřevěný, nebo klidně slaměný.

Jistě není od věci vlastnit jeden pár elegantních balerínek, které se hodí ke všemu a vydržíte v nich od rána až do večera. Černou barvu si přitom nechejte na zimu a vyměňte ji alespoň za hnědou, nebo sáhněte po černé, která je něčím ozdobená. Kovovými cvočky určitě nic nezkazíte. 

Čtěte také: Věčný problém: Pánské letní boty. Máme několik tipů

Pro slavnostnější okamžiky jsme pro vás připravili několik střevíčků s podpatkem, na volný čas jsou naopak ideální mokasíny nebo látkové tenisky, do nichž můžete klidně vklouznout bez ponožek. 

Trendem posledních let jsou gumové boty - nejen žabky určené na pláž (ani ty v galerii nechybí, protože k létu prostě patří stejně jako slunce a voda), ale také balerínky či takzvané boat shoes.

Využijte toho, že naše léto neznamená tříměsíční horka, a klidně noste i kotníkové boty. Na léto se vyrábí z tenčí kůže, navíc pokud si nepořídíte umělý materiál, noha se vám určitě potit nebude. Kromě toho vypadají skvěle nejen k úzkým džínám nebo k legínám, ale i k šortkám nebo letním šatům.

Takže nenechte se svazovat zvyklostmi a experimentujte!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Letní elegance: Co na sebe do práce, na party či rande?

Královský souboj Kate vs. Letizia: Napodobují se?

Která koupaliště jsou nebezpečná? Záleží na lidech

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama