reklama

Jak na zajímavý outfit? Zkuste oblečení či doplňky s třásněmi

Prohlédnout galerii
Foto: Martin Svoboda

Chcete nějak jednoduše a přitom rafinovaně ozvláštnit svůj outfit? Hledáte módní trend, který můžete nosit ve dvaceti i v padesáti? Pak sáhněte po topu, svetru, kabelce či špercích s třásněmi.

Třásně jsou veselé, hravé a neokoukané. Hodí se ke každému věku a typu a jejich výhodou je, že i když je oblečení nebo doplněk s třásněmi černý, přesto vypadá velmi zajímavě. "Přes léto se třásně dobře nosí ve stylu hippies. Přes volné, letní šaty stačí přehodit tunika nebo vestička s třásněmi. Pro elegantní dámy jsou dobrou volbou různé barevné plédy či kožené bundičky," radí stylistka Abigail Lišková.

Tento etno styl se podle ní skvěle doplňuje s džínovinou. Černý top s třásněmi si tedy vezměte k džínovým šorktám či kalhotám. K sukni s třásněmi si můžete vzít džínovou košili a přes šaty oblékněte džínovou bundu. Naopak, zda máte třásňovanou sukni, zkombinujte ji například s džínovou košilí nebo s klasicky bílou. 

Tento styl vypadá dobře nejen v černé, ale také v přírodních barvách jako je béžová, bílá, hnědá nebo khaki. Skvělé na něm je, že se ho nemusíte vzdávat ani tehdy, pokud musíte v práci dodržovat kancelářský dresscode. Prostě si vezměte koženou kabelku s třásněmi, anebo třeba náhrdelník. 

Tipy na zajímavé etno kousky najdete v naší fotogalerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak správně oblékat podprsenku? Předkloňte se!

Výstřední boty na nohách slavných: Troufla byste si?

Jaké kabelky teď letí? Celebrity udávají tón

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama