reklama

Vychytávka na podzim: Dlouhý svetr místo kabátu

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Ještě než začne přituhovat a začneme sahat po teplých kabátech a péřovkách, využijte podzimního sluníčka a vyrazte jen ve svetru. Pořiďte si kardigan nebo huňatý propínací svetr v prodloužené délce. Zahřeje vás stejně jako klasický trenčkot, ale letos je mnohem víc trendy.

Klasický podzimní kabátek s páskem, nebo chcete-li trenčkot, nechte letos odpočívat ve skříni. Je sice pravda, že jde o nadčasovou záležitost, ale letos jeho místo tak trochu zabraly kardigany a dlouhé svetry. Na podzim je to ideální záležitost. 

Vyžaduje cit pro správné vrstvení, aby jednak vypadal dobře, a také, aby neprofoukl a skutečně vás zahřál. Pod něj tedy berte košili či triko nebo lehkou mikinu s dlouhým rukávem. Kdyby hrozil vítr, krk omotejte velkou šálou. A kdybyste měla pocit, že to pořád nestačí, klidně přes dlouhý svetr přehoďte ještě krátkou džínovou nebo koženou bundu. Zkrátka vrstvení zdar a tomu s dlouhými svetry zvlášť!

Vršek tedy máme vyřešený, ale obléknout dolů? "Tyto svetry lze kombinovat s úzkými, ale klidně i širokými kalhotami, skvěle ale vypadají i s krátkou sukní," radí stylistka Linda Radostová. "Do zaměstnání si ke kalhotám a dlouhému svetru nazujte podpatky. Když k tomuto outfitu ale naopak zvolíte tenisky, získáte ležérní streetový styl," dodává.

Barva svetru by měla být spíš decentnější. "Současným trendem jsou převážně černobílé kombinace, ale také klasické podzimní barvy jako je hnědá, šedá nebo olivově zelená," říká stylistka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jste závislá na nakupování? Tyhle celebrity určitě

Jak předělat staré svršky na módní outfit? Stačí nůžky

Fotogalerie: Šílené barvy kuchyně? Proč ne!

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama