reklama

Tenisky pořád letí: Které z toho množství vybrat?

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Tenisky jsou stále ještě módním hitem a zdaleka se nenosí jen na sport nebo na nějaké víkendové aktivity. Když víte, co k nim, můžete v nich směle vyrazit i na nějakou slavnostnější akci.

Jak jste mohli vidět na nedávných týdnech módy - ať už na těch světových, nebo na českém Prague Fashion Weekendu - tenisky nosí jak modelky přímo na mole, tak hosté těchto show, kteří většinou patří k největším módním ikonám. A kým jiným se ohledně stylu inspirovat?

Klasikou nic nezkazíte

Až tedy vyrazíte pro svoje tenisky, mějte na paměti, že sázkou na jistotu jsou ikonické modely jako klasické Converse v neutrálních barvách, to samé platí o Adidas Superstar, naopak Nike Air Max klidně pořizujte co nejzářivější.

Pokud chcete vypadat seriózně, a přesto nosit tenisky, anebo jen máte pocit, že váš věk vám takhle mladistvé obutí už nedovoluje, prostě k teniskám navlékněte co nejelegantnější outfit.

Ke kalhotám i k sukni

Klidně to může být sukně nebo šaty všech délek, ale vůbec nejlépe vypadají skinny kalhoty, uhlazený top, košile či svetřík a delší kabát, a samozřejmě stylová kožená kabelka. Takhle můžete nosit tenisky až do smrti.

Zmíněné teniskové legendy navíc stejně dlouho nevyjdou z módy a neomrzí se vám. Pokud však přece jen chcete raději něco novějšího, klidně sáhněte po pořádně barevném či vzorovaném páru - na značce a ceně nezáleží. 

I když berte v potaz, že pohodlné tenisky svádí k tomu, abyste je nosila pořád a dlouho, takže možná přece jen stojí za to zamyslet se nad tím, zda nepotřebujete nějaké s kvalitní podrážkou a správně tvarovanou klenbou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Odložte péřovky: Nejkrásnější jarní bundy a kabáty

Modelky nejsou žádné anorektičky, říká úspěšná Češka

Češi oblečení neřeší, je to pro ně nutné zlo, říká stylistka

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama