reklama

Návrat do dětství povolen: Obrázková móda letí

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Co se trochu odvázat a na léto si pořídit něco trochu infantilního? Uvidíte, že vám obrázek Mickey Mouse na triku, na botách nebo třeba na šatech zvedne náladu, vrátí vás do dětství a díky tomu si budete připadat o pár let mladší. A to rozhodně nikomu neuškodí, co říkáte?

Než se začnete děsit, že jste otevřeli článek, který rozhodně není pro vás, protože už vám dvacet (i třicet) dávno bylo, ujišťujeme vás, že obrázky si skutečně může dovolit každý – pokud víte, jak je zkombinovat.

K elegantnímu kalhotovému kostýmu si vezměte tričko s Disneyho obrázkem. Doplňte jím třeba i černé džíny a lodičky. Anebo naopak k seriózním kalhotám a k halence si obujte obrázkové tenisky.

Pokud si netroufáte ani na to, tak si prostě podobný kousek s dětskými (i když kdo říká, že postavičky z pohádek se musí líbit jen dětem?) motivy vezměte na dovolenou, nebo ho noste o víkendu. Za tu zábavu to stojí.

Disneyho a jemu podobné obrázky se objevily ve spoustě letních kolekcí, porozhlédněte se po nich například v obchodech Vans, svoji Barbie kolekci má třeba i Mohito, u Adidas se vám bude líbit kolekce, kterou navrhla Rita Ora, leccos najdete v New Yorkeru, ale i v H&M. Další inspiraci hledejte v naší galerii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Princ George v Crocsech: Udělá z nich módní obuv?

Slavné šaty Marilyn Monroe mohou být vaše. Za kolik?

Největší letní trend? Sandály v gladiátorském stylu

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama