reklama

Vyzkoušeli jsme: depilace kůže pulzním světlem

Většina žen tráví spoustu času tím, že se snaží udržet si nohy, třísla či podpaží bez chloupků. Už vás nebaví neustále bojovat s neesteticky vypadajícími chloupky?

Foto: Profimedia.cz

Většina žen tráví spoustu času tím, že se snaží udržet si nohy, třísla či podpaží bez chloupků. Už vás nebaví neustále bojovat s neesteticky vypadajícími chloupky? Nyní můžete mít díky nabídce slevového portálu Amplion.cz pokožku bez jediného chloupku permanentně!

Ať máte sebelepší žiletku či depilační strojek, chloupky, kterých se tolik snažíte zbavit, zase velmi rychle dorostou! Kromě toho, neustálé holení a epilace zabírají spoustu času a ničí pokožku. Čím dál vice žen a dokonce i mužů tak postupně začíná investovat do permanentní depilace problematických míst. Pokud i vy patříte mezi ty, kteří se chtějí svého ochlupené zbavit nadobro, využijte naší jedinečné nabídky! Se slevou 82 % si můžete v salonu Esthetic Laser Clinic nechat odstranit chloupky na CELÉM TĚLE permanentně!

Během ošetření paprsek IPL světla zničí chloupek v samotném kořínku!

Trvalé odstranění chloupků pomocí intenzivního pulzního světla (IPL) je jednou z neúčinnějších metod laserové depilace. Samotná procedura však může být pro někoho nepříjemná až bolestivá. Na požádání však můžete využít znecitlivující krém.

Vzhledem k tomu, že chloupky dorůstají postupně, zahrnuje komplexní kůra 5 ošetření. Pokud vás i po té budou nějaké chloupky trápit, 6. ošetření dostanete ZDARMA! Stačí tedy 5x až 6x zavítat do salonu Esthetic Laser Clinic a na své nepříjemné ochlupení budete moci zapomenout!

Vyzkoušeli jsme za vás:

Právě teď je ideální doba na laserovou depilaci. Protože, aby byla 100 % účinná, musíte ji několikrát opakovat. Samotný zákrok (pokud budete chtít všechny partie trvá cca. hodinu a půl) byste měla podstoupit každý měsíc, maximálně po 6 týdnech. Procedura se provádí na "odmaštěném" těle a odlíčeném obličeji. Na kůži se nanáší vodivý gel, na oči dostanete ochranné brýle. Pokud vás depilace bude bolet, můžete si nechat místa namazat emulzí na znecitlivení pokožky. Ale myslím, že není potřeba. Já osobně jsem ji nepotřebovala.

Pokud si myslíte, že po prvním sezení budete mít pokoj od chloupků nadosmrti, mýlíte se. Zákrok se musí opakovat a právě proto je teď ideální doba pro začátek. Ve studiu je perfektně vyškolený a milý personál, tak s chutí do toho! Ať jsme na letní sezónu připravené.

Jen malá poznámka na konec. Procedura není vhodná pro těhotné a kojící ženy. Aknézní pokožka nevadí, naopak tetování a ekzém se depilovat nesmí. Avšak pokud vás trápí  nevadí, vynecháte postižené místo a vrátíte se k němu příště.

Kupte si slevu již nyní na portálu Amplion.cz

Přehled testovaných služeb naleznete zde!

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama