reklama

Šílená kosmetika celebrit: Hadí jed i ptačí trus

Celebrity a hollywoodské hvězdy zřejmě musejí mít vždy něco extra, a to i v péči o pleť. Nestačí jim běžné pleťové krémy nebo klasický peeling u kosmetičky. Nebo že by to bylo tím, že na ně nic jiného než ptačí trus nezabírá?

Vanity Fair Oscar party - David Beckham a Victoria Beckham
Vanity Fair Oscar party - David Beckham a Victoria Beckham | Foto: Reuters

Celebrity a hollywoodské hvězdy zřejmě musejí mít vždy něco extra, a to i v péči o pleť. Nestačí jim běžné pleťové krémy nebo klasický peeling u kosmetičky. Nebo že by to bylo tím, že na ně nic jiného než ptačí trus nezabírá?

Vybrali jsme pro vás ty nejšílenější procedury a neobvyklé kosmetické přísady, které hvězdy nade vše milují. Kterou z nich byste se odvážili vyzkoušet vy? 

Victoria Beckham

Matka čtyř dětí vypadá i ve svých osmatřiceti letech stejně dobře jako v dobách Spice Girls. Možná za to může i bizarní ošetření, na které teď prý bere i manžela Davida.

Procedura má sice milý název Geisha Facial, skrývá se pod ním ale ošetření trusem slavíků. Údajně zjemňuje, rozjasňuje a dokonale vyživuje pleť. Tak trochu nechutnou proceduru provádí newyorské Shizuka Day Spa, trvá hodinu a stojí pouhých 180 dolarů.

Gwyneth Paltrow

Drobná blondýnka je známá tím, že v péči o pleť i tělo hodně experimentuje a je doslova závislá na všem, co je přírodní. Nic ale zatím nebylo bláznivější než krém, který si oblíbila v poslední době. Přípravek Sonia Dakar Ultraluxe 9 totiž obsahuje pravý hadí jed, který má podobný paralyzující účinek na kůži jako injekce botoxu. Pokud ho chcete vyzkoušet, na internetu se dá objednat za 185 dolarů.

Mila Kunis

Americká herečka ukrajinského původu, kterou znáte z filmů Černá labuť či Méďa, miluje diamanty. A to nejen na špercích, ale používá je i na pleť. Jedna z nejluxusnějších procedur světa s názvem HD Diamond ji prý stojí sedm tisíc dolarů a zahrnuje například diamantový peeling.

"Provádím jí ho na obličeji, krku, dekoltu, ale i pažích a dlaních. Zkrátka na všech místech, která odhalují její šaty," prozradil americkému časopisu InStyle Scott-Vincent Borba, který se stará o pleť nejedné hollywoodské hvězdy.

Čtěte také: Tohle jsou nejšílenější celebrity šoubyznysu. Vstup na vlastní nebezpečí! 

Serena Williams

Jedna z nejlepších tenistek světa tvrdí, že nejlépe na její pokožku působí koupele v minerální vodě Evian. Ošetření s názvem Evian Experience můžete vyzkoušet i vy, ovšem budete muset až do Hotelu Victor na Miami, a asi by vás nepotěšila ani cena - Serenina oblíbená "úchylka" totiž vyjde na pět tisíc dolarů. Za ně se vykoupete v tisícovce litrů této minerálky, která bude smíchaná s květy gerbery.

Zní to možná až příliš jednoduše, ovšem Serena si koupel nemůže vynachválit: "Viděla jsem rozdíl hned, jak jsem do koupele vkročila. Cítila jsem se pak dokonale očištěná," popsala pro americkou Elle.

Teri Hatcher

Ani hvězda seriálu Zoufalé manželky nedá dopustit na koupelové procedury. Podle ní je zaručeně nejlepší červené víno. Britskému deníku Daily Telegraph prozradila, že si každý den do napuštěné vody nalije sklenici červeného vína. Protože víno působí jako účinný antioxidant, je pak její pokožka krásně vláčná a hebká. Připisujeme body za jednoduchost a finanční nenáročnost!

Jessica Simpson

Rybí pedikúra, kterou si zamilovala Jessica Simpson, si sice pomalu získává oblibu i u nás, pro někoho ale může být představa, že mu živé ryby jménem garra rufa okusují odumřelou kůži na nohách, pořád naprosto ohavná. Přitom je ale velmi účinná, během půl hodinky vás zbaví i té nejtvrdší kůže na patách.

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama