reklama

3 metody, které zpomalují stárnutí: Vyzkoušíte je?

Máte pocit, že už se na vás projevuje stárnutí? Máme pro vás metody, jak stárnutí zpomalit!

Foto: Profimedia.cz

Pokud máte pocit, že tu osobu v zrcadle nepoznáváte nebo, že už jste utratila obrovské množství peněz za kosmetiku, která zpomaluje stárnutí, máme pro vás tři nové metody, jak vypadat mladistvě.

Péče o pokožku a naše tělo je základem toho, jak zpomalit stárnutí. Ale jak mládí dosáhnout bez zbytečně drahé kosmetiky proti vráskám? Podívejte se, co jsme pro vás objevili.

1. Metoda Infinity

Když se budeme vnitřně cítit dobře, tak i vnějšek bude zářit mladistvou energií. Infinity metoda je určená pro léčbu onemocnění pohybového systému, ale také pro lidi, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví. Cvičení pomáhá zlepšovat stabilitu, centraci celého těla, vizualizaci, ale také dokáže tělo dokonale uvolnit a protáhnout. Metoda Infinity učí ovládat a kontrolovat naše tělo. Při cvičení se opisuje ležatá osmička v různých rovinách. Cvičení se věnuje školený lékař nebo fyzioterapeut.

Kolik zaplatíte?

U fyzioterapeuta zaplatíte za hodinové cvičení 250 Kč.

2. Bezbolestný facelift

Zázrakem je hyperbarická oxygenoterapie neboli hyperbaroxie. Zní to možná děsivě, ale účinky jsou viditelné. Léčebná metoda vede ke zvýšení okysličení krve. Pacient inhaluje čistý kyslík v přetlakové komoře při vyšším tlaku. Inhalace se uskutečňuje buď v komoře nebo se dýchá kyslík přímo s komory. Kyslík detoxikuje krev a zpomaluje stárnutí. Kromě estetického zázraku omládne i váš metabolismus a celý organismus. Při hodinové inhalaci se uvolníte, odbouráte stres a zlepšíte svou pleť.

Kolik zaplatíte?

Počítejte s návštěvou, která vás vyjde na 900 Kč.

3. Najděte si kvalitního maséra

Dobrý masér nebo kosmetický salón nabízejí také omlazující masáže. Trvají většinou alespoň hodinu a půl. Metoda je založená na povzbuzení nervového a krevního systému. Během masáže odchází z vašeho těla toxiny a rozprouděná krev dodává vaší pokožce mladistvý vzhled. Při masáži se používají thajské oleje plné vitaminu A, které mají antioxidační účinky. Některé balíčky obsahují také peeling, který zbaví pleť nečistot. Pomocí speciálního masírování odcházíte domů uvolnění ze svalového napětí a odbourání stresu.

Kolik zaplatíte?

Omlazující masážní balíček stojí od 1500 do 2500 Kč.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Stres? Bolest zad? Zaručeně pomůže jóga

Vyměňte pneumatiku za pekáč buchet

Cvičíte a nehubnete? Zjistili jsme proč


"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama