reklama

Zpříjemněte si hubnutí do plavek: Vychytávky na cvičení

Prohlédnout galerii
Foto: Žena

Na jaře se všechny posilovny, bazény i parky vždycky začínají plnit lidmi, kteří se rozhodli po dlouhé zimě shodit pár kilo a zformovat postavu do plavek. Pokud také patříte k těm, kdo cvičí jen nárazově a většinou se k tomu musíte hodně nutit, mrkněte do naší galerie krásných a funkčních věciček, které vám sportování pěkně zpříjemní.

Vyberete si tu nejen oblečení, ale i tenisky, stylové lahve na vodu, věci na plavání, nechybí samozřejmě ani chytrá kosmetika, bez níž byste z tělocvičny jen těžko odcházela svěží, krásná a voňavá.

Nezapomeňte:

1) Před cvičením je lepší se odlíčit, abyste při pohybu nemusela řešit, jestli se vám make-up nerozmazává.

2) Antiperspirant je lepší než deodorant. Nejen že eliminuje zápach, ale i samotné pocení.

3) Nezapomeňte doplňovat tekutiny, nejlépe neperlivou vodou, nebo energetickým nápojem. Nepijte plnými doušky, ale jen mírně, ale často upíjejte.

4) Po cvičení si dopřejte sprchu. Budete po ní však mít vysušenou kůži, takže si přibalte i tělové mléko. A protože je pokožka po sprše dokonale prokrvená a připravená absorbovat účinné látky, je to ideální čas, kdy nanášet zpevňující krém proti celulitidě.

5) Co se týče vybavení, investujte především do kvalitních bot a funkčního oblečení, které odvádí pot od pokožky a maximálně ventiluje.

Jen tak se budete cítit skvěle po celou dobu cvičení.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejlepší cviky na zadek: Skoncujte s větším pozadím!

Zatočte s pupínky: Kosmetika proti akné

Připravte nohy na jaro: nové boty, peeling a ďolíčky

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama