reklama

Šéfkuchař radí: Jak se dělá nejlepší smažák v Praze?

Jak se dělá nejlepší smažák v Praze?

Foto: Profimedia.cz

Smažený sýr je česká specialita, která se musí opravdu dobře udělat, aby z ní byl kvalitní pokrm.

Podle gastro-odborníků dělají ten nejlepší "smažák" v Praze v restauracích Lokál. Kdo ho ještě neochutnal, měl by to co nejdříve napravit, aby věděl, o co se pak při domácím vaření má snažit. A jak si nejlépe připravit smažený sýr doma?

Dozvíte se v tomto videu:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Fotorecept od pekařky: Kynuté koláče s dvojí náplní

5 raw receptů, které vám změní život

Recepty: Pohanka, jáhly a další zdravé potraviny


"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama