reklama

Sex před webkamerou nám zachránil manželství!

Sexuální choutky jsou různé a každého vzrušuje něco trošičku jiného. Často i během života zjišťujeme, že jsou věci (doposud zapovězené), které nás dokážou vzrušit natolik, že se k nim opakovaně a rádi vracíme.

Foto: Thinkstock

Sexuální choutky jsou různé a každého vzrušuje něco trošičku jiného. Často i během života zjišťujeme, že jsou věci (doposud zapovězené), které nás dokážou vzrušit natolik, že se k nim opakovaně a rádi vracíme.

"Dobrý den, ráda bych se svěřila s něčím, co vám možná přijde divné, nemorální, zvrhlé, úchylné, nám to ale zachránilo manželství. Nejsem na to hrdá, dokonce se za to vnitřně i stydím a svým dvěma nejlepším kamarádkám bych se určitě nesvěřila. Využívám toho, že můžu napsat anonymně a možná si i přečíst reakci okolí - tedy vašich čtenářů, pokud můj "příběh" zveřejníte.  Provádíme s manželem totiž sex před webkamerou…" tak začal e-mail, který jsme dostali do redakce a my jsme se rozhodli ho zveřejnit, protože bylo jasné, že k tomu čtenářka Jana dává předem svolení.

Ale začněme od začátku!

Naše manželství nikdy ničím nevybočovalo, vztah fungoval normálně, žijeme na vesnici, kde máme poměrně fungující partu sousedů a přátel, věnujeme se vesnickým zábavám, výletům s již odrůstajícími dětmi, oba pracujeme, vyděláváme průměrně a taky ve vztahu vše fungovalo, byť sexu a mazlení už posledních pár let odzvonilo. Mám dvě kamarádky, spolužačky ještě ze základky, z nichž jedna žije ve vedlejší ulici, druhá ve vedlejší vesnici a tak si občas uvaříme kávičku na zahrádce jedné z nás a drbeme, povídáme si o našich životech a trápeních. Nikterak akční, ale ani ne nudný život vedeme. Tedy já a manžel jsme vedli, než se "to" stalo!

Šokující odhalení, brek a potom…

Ano, manžela jsem po 18 letech manželství a dvou dětech přistihla při onanii u internetového chatu, a co víc… před webkamerou! Byl to pro mě totální šok, nemohla jsem se z toho vzpamatovat. Okamžitě jsem v něm viděl zvrhlíka, úchyla, nevěrníka, hajzla, který se ukájí před cizí ženskou (a určitě spí s mnoha dalšími). Vůbec jsem nevěděla, jak se k celé věci postavit, dokonce jsem si přemítala situaci, kdy jsme byli na koupališti, kdy manžel dováděl s dcerkou v bazénku na zahradě, jestli si náhodou nevzpomenu na něco nestandardního, podezřelého.

Náš tip: 5 rad, jak odmítnout sex a partnera to potěší!

Až tak daleko zašly moje úvahy: Co když je manžel pedofilní úchýlek? Prostě jsem byla ztracená, manžela jsem vystěhovala do podkroví, probrečela jsem mnoho nocí a vztah byl rázem na bodu mrazu. Poradit jsem se s něčím tak odporným nemohla ani s kamarádkami, ani s mámou. A tak jsem napsala dotaz do sexuologické poradny. Odpověď mi přišla okamžitě, s pozváním na "terapii"!

Půjdeme k sexuologovi, nebo k rozvodu?!

Sebrala jsem veškerou odvahu a manželovi, který se mi už tři týdny hnusil, navrhla návštěvu u odborníka s tím, že pokud nebude souhlasit, můžeme rovnou podat návrh na rozvod! Manžel souhlasil…

Nebudu dlouze popisovat, co nám onen sexuolog radil a navrhoval atd., co se ale stalo večer mi vyrazilo dech. Manžel mi vše vysvětlil. Tvrdil (a já mu to nepochopitelně věřila), že nešlo o akt fyzické nevěry, nevěrný mi nikdy nebyl, ale o jistý druh vzrušení, na kterém se stal manžel závislý a užíval si ho ve chvíli, kdy jsem nebyla doma. S anonymními ženami, na anonymních webech. Netoužil se s nimi scházet a souložit, netoužit po fyzické nevěře, vzrušovalo ho pouze to, že se "někdo" dívá.

Najednou mi ho bylo líto!

O to větší šok přišel, když mi navrhnul a de-facto mě prosil, jestli to nezkusím s ním. Že nemusím souhlasit… a pokud souhlasit nebudu, že udělá všechno proto, aby se své závislosti zbavil. Nicméně, cesta společných (a nutno podotknout, že velmi sporadických = neděláme to tak každý den) souloží před webkamerou, a tedy před anonymním publikem, bude cestou méně náročnou. Cestou menšího odporu, jak se říká! A já, světe div se, souhlasila, byť jsem si to vůbec nedovedla představit.

Bylo to rozpačité, ale překvapivě dobré!

Teď se možná budete smát, nebo mě zatracovat, ale náš sex před webovou kamerou, kdy se na nás díval, kdo chtěl (z těch, co zrovna byli aktivně připojeni na onen portál) dopadl následovně:

  1. Manžel byl neuvěřitelné pozorný, něžný, ale i vzrušený, že jsme snad trhli rekord našeho manželství. Milovali jsme se přes hodinu!
  2. Manžel vůbec nesledoval kameru, bylo mu jedno, jestli a kdo se dívá. Stačil mu zkrátka fakt, že se (asi) někdo dívá…
  3. Kromě manželovy proměny ve vášnivého milence na tom vlastně nebylo nic tak hrozného.

Když bylo po všem, manžel se strašně moc bál...

...že se mi to hnusilo, že už to nebudu chtít nikdy opakovat. Když jsem mu ale řekla, že bych pro záchranu našeho manželství udělala snad cokoliv, protože ho miluju pro jeho srdce, charakter, pro to, jaký je otec, manžel a chlap, tak jsme se oba rozbrečeli a padli si do náruče. Bylo jasné, že sex před webkamerou nebyl zdaleka poslední. A bylo i jasné, že naše manželství je zachráněno!

Od té doby tento, pro někoho nepochopitelný, akt provádíme opravdu sporadicky, když to na manžela takříkajíc "přijde". Jinak se ale milujeme i zcela normálně, tedy beze svědků. Já mám jen od té doby jedno obrovské tajemství a děsím se jen jedné věci, že naše nejintimnější chvíle někdo natočí a objeví se kdesi na veřejném webu. Tenhle strach mi ale za (zase) spokojené manželství stojí.

Máte nás za podivíny, nebo nám alespoň trochu rozumíte?

Předpokládám, že názory na naše chování budou veskrze negativní a upřímně, když jsem manžela načapala, nemyslela jsem si nic jiného, než že je to úchyl! Ani si nemyslím, že by ta negace náš sexuální život, resp. manželství nějak změnila. Jen by mě zajímal názor vašich čtenářek a koneckonců i čtenářů. Třeba nejsme sami, kdo prožívá podobný zamotanec a třeba tím i někomu pomůžeme takový zamotanec rozplést.

No tak, milé čtenářky, zavrhnete Janu a jejího manžela, nebo je podpoříte, pochopíte...?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nový trend šedesátiletých: Vztah hledají přes inzerát

Intimní rovnoprávnost: Vyholit se? Jen když ty taky!

8 vražedných slov, která ženy používají. Pozor na ně!

 

 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama