reklama

Sex až po svatbě: Ani ve třiceti to nevzdám!

Jsem přitažlivá, úspěšná a moderní žena. Nemám katolickoou výchovu a nechodím do kostela. Přesto chci mít sex až po svatbě. Jsem kvůli tomu divná?

Foto: Profimedia.cz

Nechodím do kostela, nepocházím z žádné přísně katolické rodiny, náboženství dokonce považuju za nezdravé vymývání mozků. Přesto jsem se kdysi rozhodla, že nebudu mít sex před svatbou, a nic na tom nezmění ani fakt, že mi před týdnem bylo třicet.

Kdybyste mě spatřili poprvé, ani by vás nenapadlo, že někdo jako já může mít v dnešní době takhle zastaralé a mimózní názory. Na "starou pannu" totiž vypadám až příliš dobře, moderně a úspěšně. O potencionální partnery a známosti jsem nikdy neměla nouzi - naopak jsem je vždycky spíš musela odhánět.

Vystudovala jsem vysokou školu, mám skvělou práci a plat, který mi závidí nejeden kamarád, o kamarádkách nemluvě. Můžu si dovolit luxusní bydlení a auto, na dovolenou jezdím v podstatě kdy chci. Mám úplně normální koníčky a jako správná moderní žena si schůzky s klienty domlouvám v těch nejlepších restauracích, na golfových hřištích či masážních křeslech.

"Tak co máš teda za problém?!"

Je zvláštní, že všichni uchazeči o místo v mé posteli reagují úplně stejně, když  jim řeknu, že s nimi budu spát až po svatbě. Přitom mým jediným problémem je, že nevěřím lidem a že mi přijde zbytečné "špinit s nimi své tělo", jestliže vím, že je za týden či několik měsíců už nikdy neuvidím.

Nehodlám se stát součástí masy, která sexu nepříkládá větší důležitost než rannímu čištění zubů. Nechci být ovcí, která se s někým vyspí hned na první schůzce, jen aby si okolí neříkalo, že je divná. Nepřipustím, aby se mi stalo to, co devadesáti procentům lidí, které znám - že se můj život bude točit jen kolem sexu.

Nejsem pozadu ani divná

Odmalička považuju sex a fyzickou blízkost dvou lidí za výraz lásky a oddanosti, a proto jsem už v patnácti letech nechápala, proč bych se měla vyspat z floutkem z vedlejší třídy jen proto, abych TO už měla za sebou a nebyla v něčem pozadu.   

Raději si počkám na člověka, který mi bude tak blízký, že s ním budu chtít být se vším všudy a který bude cítit to samé. Je mi jedno, jestli můj budoucí partner sex už někdy měl nebo ne, jde mi jen o to, aby mě měl rád takovou jaká jsem a vydržel. Zkrátka chci spát s tím, kdo se mnou touží strávit zbytek života. A naopak - nechci být jen nějakou výplní mezi pátou a sedmou milenkou. A taky, kromě jiného, toužím po sexu na úrovni. Po sexu, který mi dá víc, než fyzický prožitek. Toužím po něze, po vzájemném prolnutí, extázi, která z nás dvou učiní dvojici, která bude doslova závislá na přítomnosti toho druhého ve svém životě.

Jediná zábava na světě?

Možná si říkáte, jak jsem hloupá, protože nevím, o co přicházím - sex je přece nesmírná zábava. Buďte v klidu, kamarádky mi tohle říkají téměř obden. Věřím, že je to velmi příjemná věc, ale také to může být mocná zbraň, bez které se ráda obejdu. A možná si říkáte, že jsem strašně moc naivní. Já si samozřejmě myslím to stejné o mých vrstevnicích, které do toho buší od prvního rande a pak se diví, že ve vztahu není nic víc... než sex!

Navíc kromě všech už zmíněných důvodů jsem také hodně cílevědomá. A když si něco usmyslím, dotáhnu to do konce. Takže pokud jsem si jednou řekla, že vydržím s nikým nespat až do svatby, dokážu to.

Věřte mi, že když je váš život plný jiných "zábav", jde to samo.

Vaše čtenářka Petra

Nadzvihla vás Petra ze židle? Máte ji za husu hloupou, nebo ženu zásadovou, která si jde za svým? Vyplatí se jí její zásadovost? Vydrží ji manželství s "vyvoleným" (a trpělivým)? A najde ho vůbec?


 

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama