reklama

Sex před webkamerou? To je normální, říkají čtenáři

Milování před diváky v on-line přímém přenosu je normální i po dvaceti letech manželství. Alespoň si to myslí naši čtenáři.

Sex před diváky je podle našich čtenářů naprosto v pořádku.
Sex před diváky je podle našich čtenářů naprosto v pořádku. | Foto: Profimedia.cz

Milování před diváky v on-line přímém přenosu je normální i po dvaceti letech manželství. Mnohem horší je, když partneři na sex rezignují, neprovozují ho vůbec a ještě navíc s tím nic nedělají. Alespoň si to myslí naši čtenáři.

Vyplynulo to z vašich reakcí na článek Sex před webkamerou nám zachránil manželství. Jana, která tento příběh zažila na vlastní kůži, se obávala toho, že ji okolí včetně našich čtenářů zavrhne, ale názory byly nakonec přesně opačné.

Zvrhlost vypadá jinak

Drtivá většina příspěvků v diskusi pod článkem vyjádřila Janě podporu a uklidnila ji, že sex, který přes internet sledují úplně cizí lidé, rozhodně není úchylný.

"Naprosto normální. Zvrhlost vypadá jinak," píše v diskusi například čtenář Lee Remark.

Petr Horníček zase dodává: "Klobouk dolů před ochotou té ženy pro vztah něco udělat. Krásný příběh (jak z červené knihovny). Ale fakt super… Přeji hodně štěstí!"

Klobouk dolů, ale...

Čtenáři sice Janě a jejímu manželovi v netradičním sexu fandí, ale přesto její jednání tak úplně neschvalují:

"Nepovažuju sex před webkamerou za nic zvrhlého ani úchylného, dělají to statisíce lidí každý den - právníci, doktoři, ekologové, úředníci. Co ale nedokážu pochopit a za co bych Janu zavrhnul hned, je to, že jí vůbec nepřišlo zvláštní, že s ní její manžel už léta nechce spát," píše mailem čtenář Martin a pokračuje:

"To se vám zdálo, Jano, normální? Upřímně řečeno, vůbec se vašemu manželovi nedivím, že si našel takovou zálibu, když jste se na svém sexuálním životě nesnažila vůbec nic vylepšit. Já být chlapem, který má sto let v ložnici tu samou nudu, tak bych se nechoval jinak. A vůbec bych se za to nestyděl."

Reagovala Jana přehnaně?

Jiným se zase nelíbilo, jak Jana reagovala, když svého manžela při netradiční zálibě přistihla. "Jediné, co na tom vidím špatné, je ta vaše přehnaná a trapná reakce na to přistižení. Sex má být pestrý a rozmanitý podle chutí člověka.

Když nejde o nevěru, tak o nic špatného nejde. Nic takového neprovozuji, ale kdyby s takovým návrhem za mnou přišla třeba moje přítelkyně, nejspíš bych se tomu nijak moc nebránil a už vůbec bych ji nezavrhoval jako nějakého úchyla," myslí si Miroslav Holánek.

Super přivýdělek?

Další čtenáři pak dokonce začali Janě navrhovat, ať si za on-line sex s manželem nechají platit, protože by to mohl být fajn přivýdělek, jiní zase chtěli vědět, na jaké internetové adrese by se mohli podívat také…

Za všechny to shrnul Martin Skřivanec: "Já na tom nic špatného nevidím, pokud jim to vyhovuje, proč ne? Láska je láska. Jen ať jsou lidé kreativní. Příště si třeba tento pár založí portál, kde budou vybírat vstupné :) Fantazii se meze nekladou…"

Původní článek "Sex před webkamerou nám zachránil manželství" čtěte ZDE.

A co vy? Byli byste ochotni pro záchranu manželství obětovat vlastní zásady a přesvědčení? Vlastní stud? Souhlasíte s těmi, kteří Janě vyjadřují podporu?


 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama