reklama

Zahnul jsem manželce... s tchyní!

Nestává se často, aby nám do redakce psali muži a svěřovali se se svými trápeními a pikantnostmi všedního dne. Příběh Richarda jsme ale museli mírnit, abyste si ho mohli přečíst i vy.

Foto: Thinkstock

Nestává se často, aby nám do redakce psali muži a svěřovali se se svými trápeními a pikantnostmi všedního dne. Příběh Richarda jsme ale museli mírnit, abyste si ho mohli přečíst i vy. Jeho problém? Vyspal se s tchyní!

Manželku jsem poznal při svém dvouletém pobytu na zahraniční stáži. Ona trávila v Bruselu měsíc na jakémsi kurzu a potkali jsme se náhodou na jednom českém večírku. Karolíně do odjezdu zpátky do Čech zbývaly dva týdny, mně dalších šest měsíců.  Přesto jsme se za tu krátkou dobu tak sblížili a zamilovali,  že jsme se rozhodli vydržet a nějak to následné odloučení přežít. Pomáhal nám v tom virtuální sex a milostné e-maily plné vášně i něhy.

Když jsem se po půl roce vrátil do Čech, byl jsem v sedmém nebi

Karolína byla natěšená, vášnivá, nádherná, chytrá. Hned jsme odjeli na společnou dovolenou do Thajska, aniž bych ještě poznal její rodinu. Věděl jsem, že její rodiče jsou rozvedeni a k mému překvapení jsou velmi mladí. Vzhledem k tomu, že mě od Karolíny dělí devět let, je mezi mnou a její mámou rozdíl pouhých deseti let. "To víš, máma byla číslo! Měla mě už v devatenácti. Jen počkej, až ji poznáš, je to furt kočka, nedávno si nechala udělat silikonová prsa a chlapi na ni strašně letí," pravila Karolína a schoulila se mi do klína na thajské pláži.

Když jsem Karolínu žádal o ruku na téže pláži, jen o rok později...

...její mámu už jsem samozřejmě dobře znal. Hned po návratu z Thajska jsem byl totiž představen a už tehdy mě polilo horko. Karolína starší nám otevřela v průhledném bílém tričku bez podprsenky a růžových domácích tepláčkách, které jí obepínaly její dokonalou postavu a pevný zadeček. Snažil jsem se, aby na mně nebylo nic znát, očima jsem plaval po místnosti, jen aby si Karolína mladší nevšimla, kam zírám.

Když nám ale (tehdy ještě) přítelkyně odešla dělat do kuchyně kávu, aby mě "jakože" nechala s potencionální tchyní o samotě a my se tak měli možnost lépe poznat, nemohl jsem se ovládnout a zadíval se jí na prsa tak dlouze, že… že jsem se málem vzrušil. Karolína starší se mi na oplátku zadívala dlouze do očí a jen se lehce usmála.

Už tehdy bylo jasno!

Odcházel jsem ten večer jako omámený. Trochu mě to vyděsilo, zároveň jsem se ale musel usmívat. Už jsem se viděl, jak tuto epizodku dávám k dobrému na pivu s kamarády. Nic víc, nic méně! Jenže čas plynul a "něco" viselo ve vzduchu pokaždé, když jsme se s Karolínou starší viděli. Naštěstí, říkal jsem si, jsme spolu nikdy nezůstali sami. Nebyl jsem si totiž jist tím, že bych s ženou, která se měla za pár měsíců stát mou tchyní, nezačal flirtovat. A nakonec ani tím, že by mi ona můj flirt neoplatila stejnou mincí.

Čím jsem si ale jistý byl - že ví, co se mi pokaždé odehrává v hlavě, když ji zdvořilostně líbám na tvář a ona mi při tom zarývá nehty do boku tak, abych si toho všimnul (spíš to cítil) jenom já. Ufff.

Po svatbě snad bude klid!

Předsvatební kolotoč nám dal natolik zabrat, že jsem na své černé svědomí téměř zapomněl. Na povrch ale vše vytanulo opět a silou nezměněnou na naší svatbě s Kájou. Její máma - a teď už tedy moje tchyně - si oblékla šaty s takovým výstřihem, že na mě opět šly mdloby. A nejen na mě. Všichni moji kamarádi, kteří byli rovněž účastníky svatebního veselí, se při pohledu na mou tchyni ošívali a chlapsky mi plácali po ramenou s ujištěním, jak dobře jsem si vybral.

Čtěte také: Sex s nejlepším kamarádem? Zakázaný! A ten nejlepší...

"Prosím vás kluci, nechte mě bejt. Dneska se žením a nepotřebuju se rozptylovat víc, než je zdrávo," vytýkal jsem kamarádům a oči jsem měl jen pro svou novomanželku, překrásnou dceru své sexy matky. Přežil jsem i povinný tanec s novopečenou tchyní, která se na mě, již notně ovíněná, tiskla svými silikony a nehty mi zarývala do svatební košile.

"Richarde, uděláš si na mě čas?"

Zavolala mi letos v červnu tchyně a prosila mě, zdali bych jí nepomohl vybrat dárek. Moje manželka a její dcera slavila 30. narozeniny, a tak se prý sluší, abychom jí pořídili něco společně. Ať prý si doma zařídím volný podvečer. Slovo dalo slovo, a tak jsme se po práci sešli.

Když jsem ji viděl přicházet na jehlových podpatcích, v mini šatech a s rozepnutými knoflíčky, tušil jsem průšvih. Prochodili jsme půl města zavěšení do sebe, abychom už za tmy zastavili před jejím domem. Přece ji jako správný zeťák nenechám jet domů MHD, že? Když mi v autě položila ruku na stehno, tedy téměř do rozkroku, a vyčetla mi, že ji zanedbávám/e v návštěvách, ani mě nemusela dlouho přemlouvat na podvečerní kávu.

Jsem idiot, debil, hajzl!

Ano, vyspal jsem se s tchyní, s matkou vlastní manželky, která je mimochodem úžasná ženská a všechno nám celý rok od svatby dokonale klape - včetně sexu. Tak proč jsem to udělal? Sám nevím. Kdyby šlo o cizí ženskou, asi bych argumentoval prostě tím, že má šíleně silný sex-appeal, vypadá nádherně, je to zkušená ženská s jasným názorem, umí se oblékat, zvýraznit své přednosti, svádět a flirtovat, že by odolal jen chlap ze železa. Nebo chlap silných zásad. A tím já zjevně nejsem.

"Jsem idiot, debil, hajzl," říkal jsem sám sobě a marně přemýšlel cestou od tchyně, co mám dělat, co se může stát, jak to bude pokračovat. Prožil jsem neskutečný sex, možná i proto, že ten nejzakázanější ze zakázaných a stejně tak jsem věděl, že musí být POSLEDNÍ!

To se nesmí opakovat!

Druhý den mi přišla od tchyně esemeska tohoto znění: Richarde, děkuju za nádherný sex, toužím po tobě od první chvíle, toužím po tobě i teď, chci tě zas a znova. Oba ale víme, že to není možné! Miluju svou dceru a vím, že to, co jsme udělali je hrozné a ona se to nesmí nikdy dozvědět. Prosím, slib mi, že se to už nikdy nestane!!!

Četl jsem si ji v kanceláři za pracovním stolem. Beze slova jsem odešel do první hospody, kde jsem si dal dvě vodky a přemýšlel co dál. Bylo mi strašně!

Co je s tebou, lásko?

Asi si teď budete říkat, co jsem to za chlapa. Ať si nehraju na citlivku, když jsem mohl udělat něco tak strašného. Jenže já jsem už tři měsíce mimo sebe, mám neustále výčitky a strach, že šíleně ublížím ženě, kterou miluju, kterou jsem si vzal proto, aby se stala matkou mých/našich dětí. Ženě, která bezmezně miluje mě a jsem pro ni ztělesněním pevných zásad a stejně takového charakteru.

"Co je s tebou, lásko, trápí tě něco, svěř se mi! Víš, že ti ráda pomůžu, že to pochopím, ať je to cokoliv. Svěř se mi," poslouchám už pár týdnů a nevím, jak reagovat.

Můžu vědět, co byste dělali vy? Mám snad kápnout božskou a doufat, že to manželka pochopí?

Nebo mám zatloukat a doufat, že se to manželka nikdy nedozví? Neumím si představit, co by se dělo, kdybych se přiznal. Možná bych zničil nejen naše úžasné manželství, ale definitivně pohřbil i vztah matky a dcery. Jediné, co vím, že opakovat se to už nikdy nesmí!

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:

Nevěra jako recept na šťastné manželství? Jak pro koho

U žen rasu neřeším. Svoji úchylku má každá

Máte málo sexu? Víme, jaké chyby děláte

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama