reklama

5 tipů, jak si okořenit sexuální život!

Chybí ve vašem vztahu vášeň? Dodejte sexu trochu jedinečnosti a hravosti. Víme, jak na to!

Foto: ISIFA/Thinkstock

Ať děláte, co děláte, vášeň ze začátku vztahu nemůžete najít? Chcete-li si milování opravdu užít, vyzkoušejte některý z našich tipů, které vás budou určitě bavit.

Erotické pomůcky jsou jedním z mnoha způsobů, jak si sexuální život okořenit. Zapojte trochu fantazie a vrhněte se na něco jedinečného a hravého. Zahrajte si na doktory, profesionální modelku nebo si napište sexuální seznam! Přijde vám to směšné? Pak nezbývá než se uvolnit, zahodit stud, zbavit se ega a prostě si zkusit chvíli hrát, buď to pomůže (mělo by), nebo spolu budete dál žít jako partneři (nikoliv ti sexuální). Na tom není zas tolik špatného, pokud tento stav ovšem vyhovuje oběma.

Nevzdávejte to ale bez boje a zkuste si to...

Modelka a fotograf

Prožijete zajímavý večer plný vzrušení a erotiky a ještě vám zbyde sexuální fotokolekce, která může posloužit jako inspirace do budoucna. Zahrajte si na modelku, kupte si odvážné prádlo a vašemu partnerovi přenechte roli fotografa. Pokud si na to troufnete, můžete se vystřídat a vy se vrhněte za fotoaparát a snažte se nafotit něco lechtivého.

Čtěte také: Erotické pomůcky, které patří do nočního stolku

Ale pozor! Doporučujeme pořízené snímky dobře ukrýt, nejlépe zaheslovat, děti jsou tvorečkové zvídaví a chytří, určitě byste neradi, aby něco podobného objevily.

Proč se líbí:

Ve většině případů to funguje v provedení, žena modelka, muž fotograf. Pánové nás rádi vidí z jiného úhlu. Co víc si přát, když z jedné noci vznikne soukromá sbírka, kterou si kdykoliv můžete prohlédnout.

Připravte degustační menu na vašem pupíku

Jak se říká, láska prochází žaludkem. I v sexu tomu není jinak. Připravte několik dobrůtek, které váš partner s šátkem přes oči ochutná přímo z vašeho těla. Měl by uhodnout, co právě mlsá. Vybírejte hlavně sladkosti jako je šlehačka, marmeláda, rozpuštěná čokoláda. Hra bude o dost zajímavější, pokud za správné odpovědi nabídnete dokonalou odměnu.

Máte-li doma kreativce, nechte ho na vaše záda něco namalovat, poslouží k tomu čokoláda nebo pudinkový krém.

Proč se líbí:

Pánové mají vyvinutější chuťové buňky a není nic lepšího, než mlsat přímo s dámského těla. Ideální kombinací jsou pak zakryté oči a jídlo. Vzrušuje je poznávat a hlavně mají soutěživého ducha. Chtějí vyhrát stůj co stůj.

Zahrajte si divadlo nebo stolní hry

Trochu divné? Jak se to vezme. Divily byste se, jak zábavné a sexy je, když si vezmete paruku, nějaký lechtivý kostým a překvapíte muže hned ve dveří, když se vrátí z práce. Zkuste partnera přesvědčit, ať se do vaší připravené scénky zapojí. Ve většině případů stačí jen chvilka a už tu máme služku s panem domácím, bezbrannou ženu v autoservisu nebo zlobivou sekretářku se svým šéfem. Fantazii se meze nekladou.

Náš tip: Nejlepší erotické stolní hry!

Podobně fungují i erotické hry, koho by nebavilo vyhrávat nebo dávat fanty v podobě jednotlivých kusů oblečení. Vybrat si můžete od svlékacích pokerů až po hry s úkoly.

Proč se líbí:

Hry hraje každý rád a ještě když se přidá sexuální odměna či trest, kterého chlapa by to nebavilo. A když se vám podaří partnera přesvědčit k divadelní scénce, budete překvapené, jaký talent doma máte. Od přírody se rádi předvádějí, takže proč nespojit příjemné s užitečným.

Napište si seznam vašich přání

Nechce-li se vám pouštět do scének, zkuste napsat jen seznam, po čem toužíte, aby partner večer splnil. Nechte mu papír s podrobným návodem na stole nebo ho vložte do pracovních desek či mailu, aby si ho mohl v klidu prostudovat a večer provést všechny zadané úkoly. Nemusíte se bát, sexuální seznam splní do posledního bodu. (na rozdíl od nákupního)

Proč se líbí:

Moc rádi si pánové či oba partneři budou odškrtávat a plnit jednotlivé položky.

Zrcadlová párty

Mnoho z nás má skrytá sexuální přání. Jedním z nich bývá i sex ve třech. Pokud se do takové inovace pouštět nechcete, pořiďte si zrcadlo. Není nutné ho hned instalovat na strop (ráno to nebývá moc příjemné), ale stačí jednoduše přesunout před něj předehru nebo partnerovi vést ruku a ukazovat, co a kde se vám líbí přímo před zrcadlem. Určitě z toho zešílí!

Proč se líbí:

Psychologové se shodují, že skupinový sex je pro muže lákavý hlavně kvůli vizuálním podnětům. Zrcadlo bude fungovat podobně. Uvidíte!

Závěrem

Mužskou část populace baví si hrát a objevovat nové věci. Rádi jsou pány situace nebo se naopak nechávají řídit (sexy dámou s černou parukou). Zkuste nad sexem neuvažovat jako o povinnosti, ale o hře, kterou si chcete oba dva užít!

Máte nějaké zajímavé tipy, jak si okořenit milování? Podělte se s námi v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Rozešel jsem se s přítelkyní. Na každého se smála 

Sex důchodců: Umíte si ho představit?

Dokonalé fotografie: Napůl ženy, napůl muži!

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama