reklama

S kým si užijete nejlepší sex: S Italem, Němcem, Řekem?

Vášnivý letní románek v cizině? Proč se ženám líbí sex s Francouzem, Italem nebo Portugalcem? Víme to!

Foto: Isifa/Thinkstock

Také máte své představy o tom, jací jsou cizinci milenci? Vidíte ve svých snech Francouze a jeho romantické dvoření, Angličana s vlastností džentlmena a Itala s ohnivostí jeho vlastní.

Jak to ale doopravdy je, vám ukážeme na výsledku průzkumu webové stránky OnePoll.com

Odpovídala celá řada žen z 20 různých zemí z celého světa. A jaký mají názor na sexuální umění mužů z celého světa?

Výsledky průzkumu

Nejhorší milenci:

  • Němci
  • Angličané
  • Švédi
  • Holanďané
  • Američané
  • Řekové
  • Muži z Walesu
  • Skotové
  • Turci

Nejlepší milenci:

  • Španělé
  • Brazilci
  • Italové
  • Francouzi
  • Irové
  • Jihoafričané
  • Novozélanďané
  • Dánové
  • Kanaďané

Návyky jsou nejen ovlivněné výchovou, ale samozřejmě i zemí, ve které muži vyrůstají. Nelze říci, že každý je v posteli stejný, či dokonce modelový, ale jde o jakýsi typ temperamentu, který se v kulturách nemění.

Cizinci pod drobnohledem

Němci: Ti vyšli z testu zcela nejhůře. A co ženám vadí? Jejich špatné hygienické návyky. Buď mají nedostatek deodorantu, nebo naopak voní jako laciná kolínská. Zajímavé je, že o ničem jiném se dámy nezmiňují.

Francouzi: Naše představy šaramantního, elegantního a pozorného muže se neliší od pravdy, ale třeba ještě připomenout, že tyto vlastnosti často sklouznou až k arogantnímu sebevědomí. A jací jsou v posteli? Tak na tom se většina dotazovaných shodla, jsou lepší společníci než milenci. Toužíte-li po něčem netradičním (milování ve třech) většinou se podobným hrátkám vůbec nebrání.

Dánové: Zde jsme si všimli hlavně hodnocení: Jsou moc drsní. Komu to vlastně může vadit, že? Milenci ze severských zemí jsou prý stejní jako krajina. Na první pohled studení a na druhý jsou neuvěřitelně přitažliví. Sex nepatří k zdlouhavým činnostem. Jak rychle hupsnete do postele, tak z ní také rychle vystřelíte. Když však Seveřan řekne "miluji tě", máte své jisté.

Čtěte také: Většina žen při sexu kontroluje mobil. Vy také?

Řekové: Ženy je vidí jako moc rozněžnělé partnery. Hýčkají vás, oslňují a oslavují jako bohyni. V sexu vás nijak nezanedbávají, dlouhá předehra a super finále, jen přehnaná starost a něžnost je může odsunout na druhou kolej, protože vám připadají moc zženštilí.

Američané: Moc dominantní. Že jste to čekali? Právě oni mají prý rádi nad ženami kontrolu, a to nejen ve vztahu, ale hlavně v posteli. Na druhou stranu mít partnera, který v sexu ví, co chce, není vůbec špatné.

Angličané: Džentlmeni, ale sobečtí. V posteli nechají udělat ženu všechnu práci, navíc jsou líní vymýšlet nějaké nové a osvěžující sexuální hrátky. Nejhůř však dopadli muži z Walesu, kteří jsou nejen sobečtí, ale neúměrně hlasití. Dokonce i Skotové nepatří k nejvýkonnějším milencům.

Rusové: Co vytýkaly dámy v testu právě jim? V sexu měli obrovskou výdrž, ale jsou moc chlupatí v intimních partiích.

Asijský milenec: Oproti ženám ze stejné země jsou opravdu nezkušení. Pokud vám však řekne, že vás miluje, myslí to doopravdy a na celý život. Nečekejte city na veřejnosti, raději si vás někam odvedou do soukromí, kde vám klidně při sexu sdělí, že mají další tři milenky a manželku k tomu.

Izraelci: Ženy doslova uctívají. Nejkrásnějším obdobím bývá dvoření, květiny, romantika, večeře. A jaké je to s milováním? Stejné! Jsou pozorní a splní vám vše, co vám na očích uvidí.

Arabové: Mají dominantní a majetnickou povahu. Žena nemá žádné slovo. O všem rozhoduje on a jeho matka. Evropanka musí rychle okoukat místní zvyky, jinak by to mohlo skončit špatně.

Milenec z Afriky: V sexu záleží jen na jejich potřebách a tomu se musí podřídit i jejich ženy. Ve všech případech je tu nejdůležitější muž se svým velkým "egem".

Náš tip: 25 důvodů, proč mít sex. Tady jsou!

Milenec z Latinské Ameriky: Láska a vášeň, kterou ženu by nepřitahovaly takové vlastnosti, ale realita může být trochu jiná. Budou k vám pozorní a splní vaše přání, ale jen do té doby, než se stanete manželkou, tu oni uznávají jako svůj majetek, na který mají výhradní právo. Vášnivý sex se promění ve starání o domácnost a povinnost zplodit potomky. Není třeba dodávat, že patří mezi nejžárlivější milence na celém světě.

Jak jsou na tom Češi?

Rádi byste věděli, jak jsou na tom čeští milenci? V žebříčku nejlepších milenců je najdete někde na 11. místě mezi Australany a Němci. Je fajn vědět že naši chlapi umí používat deodoranty, ale zároveň nechtějí tolik experimentovat jako Australané, kterým nevadí sex ve třech.

V nedávném průzkumu bylo zjištěno, že jsou Češi poměrně věrnými partnery, nejhůře jsou na tom překvapivě Britové, kteří uvedli, že za poslední rok vyzkoušeli nejméně deset sexuálních partnerů.  Erotické konto průměrného Čecha nedosáhne podobného čísla ani za celý život. A co je vede k takovému sexuálnímu šílenství? Nejspíše fakt, že si 82 % z nich myslí, že je sex nejlepší prostředek hubnutí.

Jaké máte zkušenosti s cizinci vy? Máte raději českého milence, nebo si klidně odjedete za vášnivým románkem do vedlejších států? Svěřte se nám s vašimi zkušenostmi či zajímavým příběhem v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jak přežít rozchod s úsměvem? Seber se a běž!

Vražedná slova mužů: Jdu na jedno, udělám to PAK...

Ztrácíte chuť na sex? 10 tipů, jak ji zase získat

 

 

 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama