reklama

Věci, které by žena před mužem neměla dělat. Nikdy!

Zeptali jsme se mužů: Co by před vámi žena neměla dělat?

Foto: Thinkstock

To, že se občas nekontrolujeme před svými partnery, je lidské a normální. Ale víte, co muži opravdu nenávidí, když děláme v jejich přítomnosti? Zeptali jsme se jich!

Některé odpovědi nás nepřekvapily, protože jde o běžné trapasy, kterým se prostě občas neubráníme, ale přišly i doslova ohromující reakce.

Po jídle si čistí zuby pramínkem vlasů

Vyjít si s přítelem na oběd nebo ke známým na večeři není nic špatného, ale jak jsme se dozvěděli, existují i takové dámy, které místo zubní nitě používají svoji bohatou kštici. Na veřejnosti!

"Úplně nenávidím, když si moje partnerka vezme do ruky tenký pramínek vlasů a začne si s ním čistit zuby. Vždyť stejně tak může nosit v kabelce dentální nit. A pokud už tedy má potřebu si je takovým způsobem čistit, ať jde na záchod a nedělá to přede mnou, nebo dokonce na veřejnosti. Někdy si myslí, že ji nevidím, ale tohle se přehlédnout prostě nedá!" David (28)

Stejně tak se nám sešlo hodně reakcí na to, že si, dámy, cucáte vlasy. Možná je to jen takový nešvar, ale pánové se za vás kvůli tomu občas stydí.

Čtěte také: Včera po mně letěla večeře. Čím po sobě házíte vy?

"Nikdy jsem nepochopil, proč si holky cucají vlasy. Jestli je to nějaký tik nebo zlozvyk, určitě bychom jim to měly vždy říct, protože to vypadá divně. Největší úlet je, když si podobně ožužlávají vlasy ženský, který si myslí, že jsou za dámu, vysoké boty, minisukně, slušivé sáčko - a pak vlasy v puse. Na to se nedá koukat." Tomáš (32)

Když mluví s kamarádkou, nejradši bych jí vyrval telefon z ruky

Všimly jste si někdy, že když telefonujete, změníte úplně tón a vlastně celé chování? Hovory s vaší kamarádkou mohou partneři vnímat jako trapné, a dokonce vás mají za úplnou blbku s talentem pro přetvářku.

"Když Martina telefonuje se svou 'nejlepší kamarádkou', musím vždy odejít. Ve většině případů se to nedá poslouchat. Normální ženská, kterou znám pět let, se v tu chvíli promění v dokonalou pipinu. Nemyslím to nijak zle, ale jinak se to popsat nedá. Ve chvíli, kdy zvedne telefon, se začne pitomě chechtat a řešit totální blbosti, který nejen že nechápu, ale nevím, proč to vlastně řeší. Největší vrchol je, když začnou někoho drbat a pomlouvat. V tu chvíli bych jí ten telefon nejraději vyrval z ruky." Jiří (31)

"Nenávidím, když moje žena mluví s kamarádkami tónem, že je vlastně vše úplně v pořádku, i když vím, že je na ni naštvaná kvůli věcem z práce nebo jiným situacím. Proč jí prostě neřekne, co ji štve, ale ještě mluví takovým stylem, že jí hrozně chyběla a že je to věčná doba, co se od rána neviděly. Raději u toho v tu chvíli nebýt, protože v momentě, co dotelefonuje, začne strašně nadávat na to, jak se Jitka do telefonu přetvařovala a proč s ní vlastně mluví, když ji naštvala. Je to přesně situace, kdy chcete něco říci, ale raději si to necháte pro sebe." Dušan (27)

Krkání a podobné nechuťárny

Že nic takového neděláte? Nejspíš se na veřejnosti krotíte, ale máme tu reakci jednoho pána, který tyto projevy nesnese ani v soukromí. Co si budeme povídat, krkání, plivání a popotahování k jemnému pohlaví nepatří, a to ani před manželem, s kterým žijeme už nějaký ten pátek.

"Jednou mne o pár let mladší přítelkyně překvapila, když si po šestiletém vztahu u oběda krkla. No chápu, že je to lidské a vzduch je vzduch, jen by si to příště mohla odpustit nebo alespoň použít mírnější způsob a ne rovnou při jídle. Vždyť ani já tohle nedělám. Nemáme před sebou žádné tajnosti, jen si myslím, že něco k ženám prostě nepatří a vlastně ani k mužům." Petr (36)

Když jsem se sprchoval, holila si ji...

Holit si nohy, podpaží, a dokonce intimní partie by se mělo v soukromí. Podobně to cítí i muž, který si přeje, aby nemusel vidět všechno.

"Většinou, když jsem ve sprše, vběhne přítelkyně do koupelny, že si nutně potřebuje oholit nohy. No jsem rád, že se o sebe stará, ale jen do té chvíle, než lezu ven s myšlenkou na to, že se osuším a uvidím ji rozcapenou ve vaně, jak se pokouší zbavit chloupků na těch nejtajnějších místech. Po pravdě bych tohle vidět rozhodně nemusel. Pak se člověk nemůže ani těšit, když večer spatří výsledek, protože ví, co tomu předcházelo." Lukáš (25)

Sprostá jak dlaždič

Také máte pocit, že byste hovor vaší ženy nejraději někdy hlasitě vypípali? Ano, je to tak. Některé z dam si rozhodně nedávají pozor na pusu. Stejně trpěl i Martin (28), který o jedné takové sprosté dámě ví své.

Náš tip: Na vesnici nás nenávidí. Jsme pro ně příliš BIO!

"Nemohl jsem zkousnout, že je hrozně sprostá. Dalo se to pochopit, když se opařila v kuchyni, že padlo nějaké to sprosté slovo, ale když jsme přišli na oslavu narozenin mého nejlepšího kámoše a ona spustila takovým stylem, že jsem ji raději odvedl domů, šíleně jsem se styděl. Doufal jsem, že když ji na to upozorním, dá si pozor, ale nestalo se tak. Po čase jsme se rozešli, a to nejen kvůli sprostým slovům. Teď žiju s partnerkou, které dělá problém říci i "vole", a tak by to mělo být."

Kosmetický salón v přímém přenosu

Jistě chápeme, že chcete vypadat dokonale a okouzlit partnera úžasně krásnou pletí, ale všechny procedury, které výsledek předcházejí, ukryjte do koupelny nebo si rovnou zajděte na kosmetiku do salonu.

"Každý večer si Jitka přinese všechny své blbosti na odlíčení do obývacího pokoje. Ten koncert a bordel, který následuje, se nedá ani popsat. Kromě odhozených odličovacích tamponů, místnost děsně voní (spíš smrdí) různými lahvičkami a přípravky. Finále však nastane, když se s velkým zrcadlem pustí do vymačkávání pórů na nose a jiných věcí a končí to smrdutou maskou na obličej, kterou má minimálně půl hodiny. Nechápu, proč to všechno natahá z prvního patra až dolů a zpět, když vše klidně může absolvovat v koupelně. Rozhodně bych tu společnou chvilku oželel." Mirek (39)

Máte i vy zkušenosti se situacemi, kdy byl partner naštvaný, že před ním něco děláte? Nebo naopak, pánové, máte doma dámu, která dělá něco, za co se vždy stydíte? Napište nám do diskuze pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Na dovolenou jezdí jen manžel a děti. Já zůstávám doma

Proč se moje dítě nemusí dělit s ostatními

Antikoncepci lze nahradit. Pomohou přírodní hormony

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama