reklama

14 tipů, jak sbalit atraktivního muže svých snů

Líbí se vám kolega či snad někdo, koho potkáváte při cestě do práce a nevíte, jak ho sbalit? Tady je 14 tipů, jak získat muže svých snů.

Foto: ISIFA/Thinkstock

Mnoho žen má ve svých představách muže svých snů. Když se jich zeptáte, jak by měl vypadat, odpoví většinou takto: vysoký, tmavé vlasy, citlivý, miluje děti, bohatý (pokud možno), úspěšný, inteligentní, jedním slovem atraktivní.

Jak se k takovému "ideálu" přiblížit a získat jeho pozornost? Přestaňte snít a vrhněte se na akci. Tady je 14 tipů, jak sbalit atraktivního muže svých snů!

Ukažte snahu

Co je základem? Dobře se oblečte, naličte a učešte. Vůbec nejde o šaty a šperky za desetitisíce a tři hodiny u kadeřníka. Ale! Určitě více zaujmete v dobře sladěném oblečení, než když na sebe naházíte pár kousků a vyrazíte. Muži si hodně všímají a poznají, když si se svým vzhledem vyhrajete a dáte si patřičně záležet. Jen pozor, všeho moc škodí.

Buďte tajemná

Neříkejte mu každou maličkost hned na prvním rande. Věřte nám, že není nutné vyprávět, jaký byl váš expřítel lhář a "blbec", jak moc nenávidíte svého kolegu v práci nebo snad, proč se hádáte s rodiči.

Čtěte také: Co si muži OPRAVDU myslí o vašem těle

Rádi si vás budou na schůzkách oťukávat a poznávat, je to pro ně určitý druh dobrodružství. Dopřejte mužům trochu vzrušení (obrazně řečeno), než na sebe prozradíte úplně všechno. Netvrdíme, že mu máte lhát či snad nikdy o sobě víc neříct, ale vaše tajemství počkají, až nastane ten správný čas.

Buďte lhostejná

Muži nenávidí zoufalé ženy, ale přeci jen je jedna věc, kterou nesnesou ještě víc, dámu, jež se na ně přilepí už od prvního okamžiku. Muži milují výzvy. Klidně jim dejte své telefonní číslo a chovejte se k nim mile, jen jim hned neříkejte, co pro vás znamená a jak jste "vypleskané" z toho, že je bohatý a krásný. Jednoduše alespoň dělejte, že jste si hned na poprvé takových předností nevšimla.

Buďte otevřená

Že tomu teď nerozumíte? Jak být tajemná a zároveň otevřená? Muži rádi zjišťují, jaký máte názor. Když už se zeptá na něco z vašeho života, neměla byste mu lhát. Na otázku, zda už jste byla vdaná, je normální mu odpovědět, ale další podrobnosti už s ním nerozebírejte, to se na rande s vysněným partnerem nehodí.

Buďte sama sebou

Věřte tomu, že jste úžasná, jedinečná a neuvěřitelná. Pokud to pro něj nebude dostatečně dobré, pak není on dostatečně dobrý pro vás. Přeci byste nechtěla zažít vztah někoho jiného a neustále se přetvařovat. Tím, že budete sama sebou, se stanete jedinečnou dívkou, která je velmi atraktivní a pro muže přitažlivá.

Usmívejte se

Když jste s chlapem svých snů v jedné místnosti, čas od času se na něj usmějte. Klidně se zasmějte jeho vtipům, když to tak budete cítit. Během dne se na něj podívejte, třeba svým úsměvem přenesete jiskru do jeho očí. Koneckonců, když jste šťastná, je to vidět. A žádný chlap nemůže odolat dívce s krásným úsměvem.

Buď zdrženlivá a elegantní

Naučte se být dáma a muži vás budou milovat. Chovejte se tak, aby se partner občas cítil jako rytíř v lesklé zbroji. Nechte si sundat kabát či přistrčit židli. Nechceme po vás, abyste seděla celý večer v koutku a neřekla ani slovo, ale naučte se upoutat jejich pozornost elegantně. Něžně si poupravte brýle, sáhněte si do vlasů či smyslně přivřete oči, když se na vás podívá. Věřte, že pánové si těchto drobných gest rozhodně všímají. Jen se do ničeho netlačte, buďte sama sebou.

Letmý dotek

Jemný dotek, to je tajný trik, který opačnému pohlaví dá znamení, že o něj máte zájem. Dokonce i vědecké výzkumy potvrdily, že se dívka líbila mužům více, když se jich při seznamování lehce dotýkala. Občas jemné pohlazení předloktí nebo položit dlaň na okraj ramena a uvidíte, jak jeho zájem o vás stoupne.

Najděte ochránce

V průběhu evoluce byli muži lovci a ochránci, zatímco ženy se staraly o potravu a děti. Když se vám u muže i dnes podaří oživit instinkt ochránce, bude si toho jistě vážit. Poproste ho, zda vám na chvilinku nepomůže podržet kabát či se ho zeptejte, zda vás doprovodí domů, protože nechcete jít sama.

Ale i tady platí, nic se nemá přehánět. Dnes i ten největší super ochránce nechce mít po boku ustrašenou holku.

Nepomlouvejte

Po celou dobu schůzky se snažte vyhnout nadávkám a pomluvám. Nemusíte drbat ostatní dívky nebo mluvit sprostě o svém šéfovi či muži, který do vás v restauraci nechtěně vrazil.

Ukažte zlou holku

Teď, když se snažíte být něžná, milá, elegantní, prostě za dámu, můžete předvést ďáblici, která se ve vás ukrývá. Pánové totiž musí poznat, že s vámi i přesto všechno není nuda. Ukažte svou zlomyslnou stránku a předveďte nějaký vtípek.

Oceňte ho

Už v tuto chvíli jste pro něj sympatickou dívkou, která se mu jistě líbí. To, že muži skládají kompliment, bereme už jako samozřejmost, ale věděli jste, že i pánové touží po obdivném gestu či pochvale? Věřte, že na to nikdy nezapomenou.

Buďte zdvořilá

Pokud chcete vědět, jak mluvit se svým mužem snů, pak mějte na paměti toto: Buďte ochotná, zdvořilá a ukažte, že když bude potřebovat, může se o vás opřít.

Nebuďte samozřejmostí

Naučte se odhadnout, kde je vaše hranice. Být milá, pochválit, usmát se, to vše je příjemné. Ale nenechte chlapa si myslet, že na něj budete čekat celý život. Nechcete přeci, aby vás bral na lehkou váhu.

Ukažte, že máte svoji hrdost a on není poslední mužský na světě. Když neprojeví zájem, nepodbízejte se mu a nečekejte celý den u telefonu, abyste ho po prvním zazvonění okamžitě vzala. Žijte si svůj život a věřte, že pokud vás odmítne, je to jeho chyba, ne vaše.

Podařilo se vám získat muže svých snů? Na co podle vás chlap nejvíce letí? Co je pro něj na první schůzce nejdůležitější? A čeho si vy všimnete na muži při prvním pohledu? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Taťána Kuchařová: Stárnutí fakt neřeším!

3 druhy ženského orgasmu: Který už jste poznaly?

Doma mám sex jen za odměnu. Není to už vydírání?



"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama