reklama

8 vražedných slov, která ženy používají. Pozor na ně!

Občas jsou ženy pěkně zákeřné. A to co říkají, nemyslí vážně. Na co dát pozor?

Foto: ISIFA/Thinkstock

Ženy mají zajímavou schopnost něco říkat, ale zároveň tím myslet úplně něco jiného. Před nedávnem se na internetu objevil text, který shromáždil 8 smrtelných slov, a řada žen se v nich našla, i když to ze začátku jistě popíraly.

Proč to dámy dělají? Je to složitá ženská logika, na kterou je pánské pokolení krátké. Proto jsme připravili malý přehled vražedných výrazů, před kterými by se pánové měli mít na pozoru, nikdy totiž nevěstí nic dobrého.

1. FAJN

Zajímavé slovo, které většinou dámy používají po delší hádce, kdy s partnerem předhazují jednotlivé argumenty. Na závěr přijde slovo "fajn". Možná zní jako smířlivé, ale ve skutečnosti je pod ním malý kontext, který znamená, že má stejně pravdu ona, nikoliv partner. Pokud si muž myslí, že při rozstřelu vyhrál a žena ustoupila, šeredně se mýlí, hádka neskončila, brzy se opět něco přihodí s příhodnou rekapitulací.

2. TO JE OK/TO JE V POŘÁDKU

Nic není v pořádku. Pokud jste něco udělali špatně, své partnerce jste se to pokusili vysvětlit a ona následně odpoví "to je v pořádku", většinou si dává jen čas na rozmyšlenou, jak by vás potrestala. Je úplně jedno, zda se zdržíte na pivu nebo zapomenete koupit máslo, určitě to slíznete.

Čtěte také: Co ženám vadí při sexu? Zeptali jsme se jich

A většinou se první příležitost najde, když dorazí vaši rodiče nebo kamarádi na návštěvu, nevynechá jedinou příležitost, kde by vás mohla ztrapnit nebo si alespoň postesknout nad vaší neschopností.

3. KLIDNĚ JDI

Pozor, ať už to řekne sebejistěji, nikdy to neznamená, máš povolení. Chcete se jít pobavit bez ní? Ať už máte doma tolerantní ženu, vždy ji bude mrzet, že sedí doma a vy vyrážíte na akci. Proto na dotaz, zda nevadí, že jdete posedět s kámoši, počkejte na vhodnou chvíli, nejlépe na tu, když má sama nějaký program.

Pokud odejdete a partnerka se slovy "klidně jdi" zůstane doma, vyslechnete si vše po smskách, v noci, když dorazíte, nebo kdykoliv během příštího měsíce přiletí alespoň jedna malá, nenápadná a pichlavá výčitka.

4. NO, JAK MYSLÍŠ/JAK CHCEŠ

Souhlas s vaším rozhodnutím? Nikoliv! Je to jen elegantní způsob, jak vás žena posílá do ... Co na tom, že máte skvělý nápad, ona bude mít vždy lepší. A ať se rozhodnete jakkoliv, dáma už má nejspíš své plány, jak si užít víkend, jakou vybrat barvu na malování nebo kam byste měli vyrazit na dovolenou.

5. NIC

Skoro nejnebezpečnější slovo. Časovaná bomba, nikdy nevíte, kdy vybuchne. Nejčastější odpověď na vaši otázku, co se děje. Nic totiž vždy znamená něco a velmi často se objevuje před hádkou. Po nevinném "nic" a vašem neřešení se strhne smršť dohadování, argumentování, rekapitulování a celá hádka je obvykle zakončená dalším magickým slůvkem "fajn".

6. PĚT MINUT

Už jste někdy u ženy viděli, co znamená, když řekne pět minut? Nikdy to není pět minut! Naopak, minimálně půjde o 20-30 minut. Víte, kolik času zabere líčení, převlékání, telefon s kámoškou nebo jen takové nevinné vlétnutí do obchodu s kabelkami? Rozhodně to není pět minut.

7. VZDYCHNUTÍ

Někteří pánové by se spíše přikláněli k tomu, že jejich ženy doslova funí. Že nejde o slovo? Možná proto jej muži tak často podceňují. Přitom je to důkaz toho, že dáma vůbec nechápe, proč s vámi debatuje a vlastně ztrácí čas. 

Náš tip: 20 pravidel šťastného manželství. Co dělat a co nedělat

Většinou jde o situaci, kdy mužům něco dlouho trvá, nepochopili požadavky, nerozumí problémům, které už řeší dvě hodiny. Jedním povzdechem z vás může udělat pořádného "idiota".

8. NECH TO BÝT, JÁ UŽ TO UDĚLALA

Někdy používají i jinou verzi, to je v pořádku, já už to udělala. Nic není v pořádku. Doopravdy jsou pěkně naštvané, že vám to připomínaly tak dlouho, až si vše musely zařídit, opravit či udělat samy. Pro vás je to malé bezvýznamné minus, které vám bude po nějakou dobu vyčítáno.

Během dusna, které vznikne u vás doma, se partnerky rozhodně neptejte, co se děje nebo co jste udělal, protože se rázem ocitnete u 5. bodu - "NIC" a hlubokého povzdechu.

Máte i vy zkušenosti s některými výrazy? Co je podle vás další vražedné slovo, jež ženy používají? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

"Oplodňováky": 10 TOP songů, které posloucháme při sexu

Led místo kosmetiky. Jak díky němu zkrásnět?

Viktoriánskou tvrz proměnili v luxusní hotel








"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama