reklama

Co vadí českým ženám na mužích? Vlasy, nehty, dech

Shodnete se s Terezou, co je na mužích nejhorší?

Foto: Thinkstock

"Tuhle jsme měly s holkama z práce dámskou jízdu - báječnou jako vždycky. Skvěle jsme se bavily, ale pak jsme nahodily vážnější téma: co nám vadí na mužích. Až nás překvapilo, jak moc jsme se shodly, a to jsme každá jiná i jinak 'mladá'," napsala nám čtenářka Tereza.

"Přišlo mi, že je to  tak zajímavé, že bychom se chtěly dozvědět, zda s námi ostatní ženy souhlasí," pokračovala. Nás v redakci to zaujalo také. Milé čtenářky, souhlasíte s Terezou a jejími kolegyněmi? Nebo máte ještě jiné poznatky o "zjevných vadách materiálu" u mužského druhu? Diskutovat můžete pod článkem!

Špinavé a dlouhé nehty

Vypracované mužské ruce jsou jedním ze znaků přitažlivosti. A dlouhé špinavé nehty pravým opakem. Není výjimkou, že kosmetická studia, nabízející manikúru a pedikúru, mají i mužské klienty a existují i taková, která jsou specializovaná výhradně na muže. Každá z nás touží po objetí a jemných dotecích muže ochranáře, ale při pohledu na dlouhé špinavé drápy nás jakákoli touha po něžnostech zaručeně přejde. Takže pánové, prosím, žádná špína za nehty!

Nevábný odér

Teď v létě je pocení zvlášť aktuální problém. Češi jsou národem, ke kterému se deodorant dostal se zpožděním, a především v létě v přeplněných tramvajích se můžeme přesvědčit o tom, že jeho používání ne všichni považují za samozřejmost.

Doporučujeme: Téma: Muži

Přitom regály drogerií doslova přetékají sprchovými gely a deodoranty s charakteristicky mužskou vůní. Od přírody máme citlivější čich a stejně tak, jako nás příjemný parfém dokáže přilákat, tak nevábná vůně potu v minutě odradit.

Žluté zuby a zkažený dech

Úsměv je jedním z prvních věcí, kterých si my ženy na mužích všimneme. A je dokázáno, že usmívající se muž má u ženy větší šanci. Ne každý se narodil s výstavními zuby jak z časopisu, ale na trhu je nespočet bělících past, ústních vod a dalších doplňků pro zubní hygienu. Existuje dokonce značka určená výhradně mužům. Vyrábí se ve dvou variantách - Deep Cool, která zaručí svěží dech na dlouho, a Superpure, která nedá šanci skvrnám od kávy, vína, čaje či cigaret.

Mastné vlasy a příliš gelu

Opravdu si užíváme, když se můžeme mužům ve vlasech prohrabovat a vískat je. To platí ovšem pouze v případě čistých vlasů. Mastné vlasy plné lupů či naopak vlasy s tunou gelu nebudou nikdy v módě. Není tedy důvod nás jimi od sebe odhánět.

Špinavé a obnošené oblečení

Většina z nás neřeší, jestli muži nosí značkové oblečení, nebo vybrané kousky ze sekáče. Bezpečně si ale všimneme, v jakém je oblečení stavu. Špinavými botami, roztrhanými kalhotami či vytahaným tričkem si muži naše sympatie opravdu nezískají. Ze špatně oblečených a špinavých mužů máme pocit, že se o sebe bez maminky nedokážou sami postarat. Nechceme modely, kteří budou mít plnější skříň než my, ale oceníme, pokud má muž alespoň letmé povědomí o tom, co se nosí.

Shrnuto a podtrženo: ženy si přejí upravené muže, kteří nezanedbávají základní hygienu a v příjemné míře o sebe pečují. Všem výše uvedeným prohřeškům se mohou muži bez problému vyhnout.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 rozdílů mezi mužským a ženským mozkem

V létě se špatně hubne. Počkejte na září

Co si přivezete od moře? Nemoci i parazity

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama