reklama

Nepíše, nenosí kytky a má radši kamarády: Co bychom neměly mužům nikdy vyčítat

Vadí vám jeho kamarádi, koníčky a to, že na vás nemá čas? Tady je 6 věcí, které bychom mužům neměly vyčítat. Nikdy!

Foto: iStock

Milé dámy, jistě už jste samy zjistily, že mužů je opravdu velký nedostatek. Pokud tedy máte doma svého "miláčka", hýčkejte si ho a buďte rády, že nejste samy. Nenavádíme vás, abyste si nechaly líbit úplně vše, ale sestavili jsme seznam drobností, které byste mu určitě vyčítat neměly.

Pánové mají několik nedostatků, stejně tak i my. Ale i když se vám zdá, že už nemůžete vystát jeho kamarády, lásku k autům či otáčení za jinými ženami, zkuste tyto drobnosti nějak překousnout. Následným vyčítáním je totiž pořádně vytočíte. Co chlapům nejvíce vadí? Zeptali jsme se za vás a tady jsou jejich odpovědi.

Kamarádi a pivo

Asi nejčastěji nás štve, že vyráží s kamarády na pivo a my sedíme doma. Muži chtějí vlastní prostor. My také zajdeme s kamarádkou na kafe. I chlapi mají potřebu trochu poklábosit či si od nás odpočinout a nic neřešit.

"Úplně nejhorší je, když mi manželka řekne, že klidně můžu jít. Těsně před akcí už spustí různé výčitky nebo mi dokonce později začne psát smsky, že je jí smutno, kde se její miláček toulá apod. Tohle já nikdy nepochopím." (Zdeněk P.)

Muži milují svá auta

Máte problém s partnerem, protože své auto neustále leští, mluví o něm při každé návštěvě a vám ho nepůjčí? Rozhodně se nepouštějte do diskuze na téma, auto máš radši než mě. Je to posvátná věc, která k nim jednoduše patří. Nejlepší bude, když jim s jejich "chloubou" pomůžete. Kupte jim nějaký super lesk na disky nebo se přidejte k mytí.

 

Když chcete získat důvěru, aby vám jej půjčili, musíte dokázat, že nejste špatná řidička. Jedete-li někam na oslavu a oni se mohou napít, jistě si o vaše služby rádi řeknou. Uvidíte, že časem vám začnou více důvěřovat.

"Radka nemůže pochopit, že jí auto nechci půjčit. Ona má svoje, já jsem si na něj musel sakra dlouho šetřit. A moc dobře vím, že nepatří zrovna ke skvělým řidičkám." (Lukáš K.)

Proč mi nepíšeš

Milovaly jste ty chvíle, kdy vám partner neustále posílal smsky, jak jim chybíte, že se na vás těší a psal, co v práci dělá? Je pravda, že se na takový režim rychle zvyká, ale pokud se vztah někam posouvá, je zcela normální, když už psaní a hlášení opadnou.

Navíc takové věci chlapům prostě nedochází. Nemají potřebu neustále něco sdělovat nebo se hlásit. Na to jsme expertky my ženy. Zkuste jim občas napsat něco zajímavého, lechtivého nebo vtipného a uvidíte, že rádi odepíší. V žádném případě se jich neustále neptejte, proč vám dnes neposlali jedinou zprávu. Akorát je tím otrávíte a odpověď bude vždy stejná, neměli čas.

"Měl jsem s přítelkyní normální vztah, v poslední době je ale šílená. Neustále fňuká, že na ni kašlu a nepíšu jí. Ale já mám prostě plno práce a navíc spolu bydlíme, takže vše, co se přes den děje, jí rád řeknu osobně doma." (Maty S.)

Víc pozornosti a květin

Nedostaly jste kytku už hodně dlouho? Nepanikařte. Další věc, kterou chlapi prostě neřeší. Mužů, kteří vám budou často dávat dárky nebo květiny, je málo a stejně by vás přehnaná pozornost časem omrzela. Když už si na vás vzpomene, užívejte si ten okamžik a hlavně se ho nevyptávejte, co zase provedl. Už vůbec nic neříkejte v situaci, kdy dostane kamarádka něco od přítele, poznámka jako vidíš, on ji miluje, proto jí dává květiny, ta dokáže vytočit i toho největšího flegmatika.

"Neříkám, že jsem nějakej romantik, ale občas růži přinesu. Nedávno jsme byli na obědě u rodičů a Katka se šíleně vyptávala, kolik máma dostává kytek od táty. Nakonec řekla, že já jsem strašnej skrblík, protože za kytku nechci utrácet peníze. Absolutně jsem ji nechápal." (Oskar B.)

Zlozvyky neřešte

Něco vám opravdu na partnerovi vadí? Neříkáme, že máte zlozvyky přehlížet, jen mu šetrně (ale jasně) naznačte, co se vám nezdá. Oni doma nepotřebují další matku, která jim bude říkat, ať se oholí, nešťourá v uchu, nedrbe v rozkroku či nekrká při jídle. Takové jste si je braly. Neustále si opakujte, že i vy máte své chyby a jste jistě rády, že vám je nepředhazují každý den.

Náš tip: Přátelství mezi mužem a ženou: Skončí sexem, či láskou?

"Už si přesně nepamatuji, o co šlo, ale jednou mě na večeři s přáteli manželka tak divně okřikla, ať něco nedělám, myslím, že jsem srkl polévku nebo při pití s brčkem. Jako hůř jsem se cítit už nemohl." (Jonáš V.)

Sexuální potřeby

 Určitě svým partnerům nepředhazujte, že víte o tom, jak si prohlíží erotické časopisy či hledají na internetu. Nijak nás tím nepodvádí. Berte prohlížení jako inspiraci, kterou budou chtít vyzkoušet i s vámi.

"Hrozně mi vadí ženský, který před kamarádkami o mně vykládají, že jsem neustále na internetu kvůli pornu. Myslím, že i vy se rády podíváte, jen se o tom tak moc nemluví." (David J.)

A poslední věc, nevinná otočka za jinou ženou. Vadí vám, jak se poohlídne po jiné? Pak buďte v klidu a připomeňte si, co děláte vy, když kolem vás projde opravdu urostlý a krásný chlap. Když se muž otočí, nic mu nevyčítejte. Za prvé jde o přirozenou věc a za druhé v tu chvíli nevíte, jestli náhodou kolem neprojel sporťák.

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama