reklama

Mačkání pupínků, pedikúra, společná koupelna. Nechutné věci, co děláme pro své lásky

Mačkání pupínků, pedikúra, společné soužití v koupelně. Co vše jsme schopní udělat pro své milované? Někdy jde o opravdu odporné činnosti, na druhou stranu, i o tom je opravdová láska a snaha vyhovět a pomoci těm, které milujeme.

Foto: iStock

Mačkání pupínků, držení vlasů, když je špatně od žaludku, masáž nohou po celodenním nošení bot a jiné drobnosti. Tomu se říká obětavost. Připravili jsme přehled deseti nejodpornějších činností, které svému partnerovi neodmítnete.

Láska nejen hory přenáší, ale bourá i bariéry, které bychom někdy raději nechali hezky stát, ale když ji/ho miluješ, není co řešit. Každodenní rutinní záležitosti nás učí tolerovat ostatní. Tak už se neostýchejte…

Činnost č. 1: Mačkání pupínků

Snad každý jsme svému partnerovi pomohli s nepříjemným akné či pupínkem, který dokáže pořádně potrápit. Je pravda, že tak nechutnou činnost si můžeme provádět sami, ale na záda si prostě nevidíme a navíc nedosáhneme, takže se připravte, dřív nebo později vás o podobnou službu láska požádá.

Činnost č. 2: Masáž nohou

Teď si jistě říkáte, co je na tom odpudivého, ale přiznejme si, ne každý navštěvuje pravidelně pedikúru a používá pemzu, takže nás čeká tvrdá a drsná pokožka.

Navíc si o masáž říkáme většinou ve chvíli, kdy nohy nejvíce bolí, což znamená po dlouhé procházce či celodenním nošení bot. A už se vidíte, jak prosíte svou lásku, aby si šla nejprve umýt nohy, protože se těch neumytých nechcete dotýkat? Udělat druhému skvělou a příjemnou službu není problém, ne? Takže brblání stranou a jde se na věc.

Činnost č. 3: Vynášení kočičího záchodu

Manželka si pořídila kočku a vy jste souhlasil, protože slíbila, že se o její hovínka bude starat sama? Pozdě, v těhotenství a když se vám narodí malé dítě, budete mít vynášení na svých bedrech vy, přeci nechcete ublížit svému potomkovi. Odporné? Zvyknete si!

Činnost č. 4: Nesedla vám večeře?

A je tu pro nás asi nejšílenější věc, zvracení. Když je druhému špatně, jistě ocení, pokud mu poskytnete při této činnosti obklad na čelo nebo podržíte vlasy. Dostanete metál za ochotu, tedy v případě, že celou situaci ustojíte.

Ale vaše manželky vám mohou na oplátku pomoci, pokud to přeženete se zapíjením svobody či narození kamarádova syna. Jistě vám někdy poslední panák nesedl a do koupelny jste nestíhal doběhnout. Ráno se probudíte, víte, že na toaletu jste určitě nedošel, přesto je všude čisto? Gratulujeme, máte obětavou manželku!

Činnost č. 5: Mám něco mezi zuby?

Určitě vás partnerka někdy požádala, abyste se podíval, zda jí něco neuvízlo mezi zuby. Na tom by nebylo nic tak odporného, ale může se stát, že na vás otevře ústa a ukáže chrup plný špenátu či něčeho jiného. V takovém případě je lepší přesvědčit protějšek o tom, že by si měl odskočit a vyřešit vše decentně na toaletě, protože vy na to nemáte trpělivost ani žaludek.

Činnost č. 6: Společná koupelna

Nechceme mluvit o společném sprchování, to patří k nejromantičtějším činnostem, které můžete s partnerem dělat, ale jde o tuto situaci. Představte si, že si čistíte zuby nebo se sprchujete a manžel se na vás dobývá, protože potřebuje nutně na záchod. Pustíte ho tam? Skousnete chvíli, kdy si vedle vás dřepne na záchod nebo se postaví a uleví si? Chce to opravdu velkou dávku tolerance a lásky…

Činnost č. 7: Inspekce

Nevíte o co jde? Partnera něco svědí, pálí či je jiný problém na místech, kam si nikdo sám nedohlédne a k lékaři odmítáme jít, protože jde o intimní záležitost. Otázkou zůstává, podíváte se?

Činnost č. 8: Osobní ošetřovatel/ka

Zranění, věc, za kterou většinou nikdo nemůže. Jste ochotni přelepovat a čistit ránu nebo jizvu po operaci? Na podobnou činnost je někdy potřeba opravdu silný žaludek.

Činnost č. 9: Oholíš mě prosím?

Je pravda, že tento dotaz může některé z nás vzrušovat. Uznáváme, holit partnera či partnerku na intimních místech vypadá jako erotická výzva, ale ne v jednom případě. Partnerka vás už při kontrakcích poprosí, abyste ji před porodem oholili. Reakce jsou různé, někteří pánové přistupují ke svému úkolu zodpovědně, slabší povahy odcházejí.

Činnost č. 10: Sexuální touhy

O našich sexuálních fantaziích jsme toho napsali hodně. Někdy však dokáží druhého vzrušit takové věci, které jsou pro jiné odporné. Překonali byste se pro svou lásku a splnili jim i to nejšílenější a nejodpornější přání?

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama