reklama

Když muž stáhne trenýrky: Tyhle věty NIKDY neříkejte

Existuje několik vět, které by žena neměla říkat, když partnerovi stahuje trenýrky.

Foto: ISIFA/Thinkstock

Je krásný večer, váš muž po vás touží, vy cítíte, že jej vzrušujete. Jenže pak si partner stáhne boxerky (nebo mu pomůžete) a z vašich úst se ozve: Umyl ses? Už jsi zavolal mamince, aby přišla zítra na oběd? Prosím rychle, v osm začíná Ordinace. A v tu chvíli je po všem!

Dámy, opravdu existují situace, kdy bychom měly raději držet jazyk za zuby nebo si v hlavě srovnat, co a jak chceme říct. Jsou věty, které pánové prostě "neustojí".

Moment, musím to vzít

Že mobil nepatří do postele, to je samozřejmostí. Kromě toho bychom ho ale měly také ztišit. Věta "Vydrž chvilku, tohle musím opravdu vzít," není zrovna dvakrát sexy!

Doporučujeme: Co by žena před muži neměla dělat. Nikdy!

"Já nejsem žádnej cíťa, ale když mě přítelkyně svléká, já jsem na ni natěšený a v tu chvíli zazvoní telefon a ona prostě řekne, že na ten hovor čeká celé odpoledne, ať takhle vydržím, pak se nesmí divit, že po desetiminutové pauze už se mnou nic nebude!" (Jonáš F.)

"Nemám problém se soustředit, ale když při mazlení přijde STOPKA, protože volá "maminka", tak to by naštvalo každýho." (Jerry)

Nezhasneme raději?

Když v tom nejlepším z vašich úst vypadne věta: "Nezhasneme raději?" pak nemůžete čekat, že vše půjde hladce. Je úplně jedno, že se stydíte, partner to pochopí jako urážku svého mužství. Zkuste překonat svůj stud nebo mu o tom, že chcete tmu či příjemnější světlo, řekněte dříve než při svlékání.

Ok, ale rychle prosím

Když už dojde k intimní chvilce a vy s ní souhlasíte, neodbourávejme svého roztouženého muže slovy jako "rychle, pospěš, nemám čas," zničíte si tím vztah.

"Vím dobře, že ženský seriály milujou, ale až tak? Jsem se ženou pět let a chutě na sex nám opravdu nechybí, ale jednou jsem byl v šoku. Chtěl jsem partnerku překvapit, svlékal jsem se před ní v obývacím pokoji a dával jí jasně najevo, o co mi jde. A čeho jsem se dočkal? Řekla jen: Ok, klidně, ale rychle prosím, za chvilku mi začíná Ordinace." (Zdeněk L.)

"Co zničí můj chtíč? Když mi přítelkyně při svlékání řekne: Pospěš si, musím si jít lehnout, ráno vstávám do práce." (Tonda T.)

Na tu vyrážku ti dám krém, ano?

Některé ženy mají neustálou potřebu se o muže starat, jako o děti. Když vidí problém, chtějí jej okamžitě řešit. A to dokonce i v takové situaci jako je sex.

"Dnes se tomu už směju, ale tehdy jsem se chtěl propadnout do země. Jednou jsme se s přítelkyní mazlili, a když mi svlékala boxerky, zarazila se a řekla, že mi na tu vyrážku (v tříslech) dá krém, až skončíme. Šla pro něj, protože jsme skončili hned po tom, co to dořekla." (Maty)

"Je mi jasné, že po několikaletém vztahu už před sebou pár nemá žádné tajnosti, ale tohle bylo trochu moc. Připravil jsem hezký večer, svíčky, víno. Toužil jsem po manželce jako nikdy, když jsem odkopl poslední kus oděvu a ona mi přejela po stehnech, potichu se ke mně naklonila a řekla, že mi ty beďary pak vymáčkne. Fakt bych ji v tu chvíli nejradši zastřelil!" (Kuba P.)

Myl ses?

I když se to možná na první pohled zdá jako velmi nevinná otázka, muže dokáže pořádně rozzuřit. Nejen  že těmito slovy urážíme jejich "mužství", ale zároveň se chováme jako jejich matky a to rozhodně nechtějí. A víte, co je ještě horší než otázka "Myl ses?", "Umyl sis ho?"...

Opravdu mě miluješ?

Ženy jsou občas mistryně šílených dotazů v ten nejnevhodnější okamžik. Dalším adeptem na nejhorší větu je právě tato. A že pánům dokáže zkazit náladu, nám potvrdilo hned několik z nich:

Náš tip: Jak se chovat na prvním rande s mužem svých snů?

"Nesnáším při předehře otázku: Miluješ mě doopravdy? Jako co by ode mě v tu chvíli chtěla slyšet? Navíc jsme spolu už tři roky, kdyby to tak nebylo, dávno bych se s ní rozešel." (Jirka P.)

"Opravdu netoužím po ničem jiném, než když se ve chvíli svlékání přítelkyně ke mně nakloní a zeptá se mě na to, zda ji skutečně miluji. Co mám na to říci? Obvykle mě přejde chuť na cokoliv, natož na sex." (Honza K.)

"Jednou jsem se vážně naštval, a když se mě přítelkyně při mazlení zeptala, zda ji doopravdy miluji, odpověděl jsem, že doopravdy ne, vlastně jen tak. Měli jste vidět, jak koukala." (Buddy)

Citoslovce a jiné vzdechy

Chvíle, kdy vám muž odhalí "své přednosti", si dobře rozmyslete, co z vašich úst vypustíte. Někdy si naše vzdechy, jako ježííííš, jééé, jejda, hmm, a jéje mohou vyložit zcela jinak, než jsou myšlené.

Pokud si nejste jisté, že se ve chvíli vzrušení nedokážete ovládnout, raději mlčte nebo se prostě dívejte jinam.

Už jste někdy při milování vypustila z úst větu, které jste litovala? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nechci být jako svoje matka. Jenže, jak to udělat?

11 věcí, kterými si samy zhoršujeme menstruaci

Nestíháte? 8 triků, s kterými ráno ušetříte čas

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama