reklama

Jak přesvědčit partnera, aby s vámi vyrazil na nákupy?

Chystáte se vyrazit na vánoční nákupy a chcete s sebou vzít partnera? Poradíme vám, jak jej přesvědčit, aby souhlasil.

Foto: ISIFA/Thinkstock

Nechce se vám vyrážet na vánoční nákupy bez doprovodu, přesto netoužíte po tom, vidět partnerův kyselý obličej, když na vás čeká před obchodem? Poradíme vám, jak ho přesvědčit, aby s vámi jel a bavilo ho to.

Jak už jsme několikrát v našich článcích opakovali, na pány se musí šikovně. Tady je několik tipů, které je přesvědčí a ještě se budou na nákupy těšit.

Nenuťte ho za každou cenu

Nejprve si rozmyslete, zda je vůbec nutné ho přesvědčovat, aby s vámi nakupoval. Pokud ano, pak respektujte jeho rozvrh. Určitě mu nenařizujte, aby šel dřív z práce nebo odmítl squash s kámošem, protože vás chytla "výlohová horečka".

Doporučujeme: Jak vzrušit partnera na maximum? Ukažte mu Lap Dance!

I když ho přesvědčíte, bude po celou dobu naštvaný a nepříjemný, že jste mu překazila plány. Předem se domluvte, kdy to bude vyhovovat i jemu.

Příprava už doma

Dobře se připravte už doma, než se jich vůbec na něco zeptáte. Ideální je, uvařit den předem dobrou večeři nebo ráno nachystat skvělou snídani. Pak by vaše otázka měla dostat pozitivní odpověď.

Dokažte mu, že ho potřebujete

Dalším důležitým krokem je, dát jim najevo, že se bez nich neobejdete. Nemyslíme tím, že jim řeknete, jak moc důležité pro vás je, aby vám tahali tašky, z toho dvakrát odvázaní nebudou, ale požádejte je o pomoc, o jejich názor a také je přesvědčte, že mají lepší vkus, než vy. Na to pánské ego jistě uslyší.

A když nebudou souhlasit, oznamte jim, že si budete vybírat spodní prádlo, které je pro ně, tak je třeba si jej vybrat.

Slibte jim odměnu

Po cestě jim slibte, že je pak pozvete na skvělou večeři nebo je propašujete do zkušební kabinky. Pro obě dvě věci se jim rozsvítí oči štěstím, až vás to překvapí. Navíc, když nakoupíte hezké prádlo, můžete mu slíbit, že jej večer ještě jednou uvidí...

Dopřejte mu pauzu

My ženy jsme zvyklé létat po obchodech i pět hodin bez přestávky. Jenže pánové potřebují oddych. Zkuste své nákupy proložit dobrou kávou, obědem nebo třeba i kinem. Vám se nic nestane, když na dvě hodiny vypnete a dáte peněžence oddych.

Požádejte ho o spolupráci

Když už vybíráte dárky pro rodinu k Vánocům nebo si chcete prostě udělat radost a koupit si něco na sebe, dokažte jim, že vaše slova o tom, jak je pro vás důležitý jejich názor, jste myslela vážně. Pokud s ním budete souhlasit a pořídíte to, co se líbí jemu, pak pochopí, že jej respektujete a rád vám pomůže i příště.

Něco za něco

A v neposlední řadě ukažte svoji toleranci. Proto, když budete procházet kolem elektra či sportu, neutíkejte zběsile a nesnažte se odlákat jeho pozornost, aby si ve výloze nevšiml nové televize. Naopak, navrhněte mu, že se půjdete podívat dovnitř, třeba vás tam něco zaujme a partner bude spokojený.

Nechte ho dýchat

Když partnera mermomocí na nákupech potřebujete, pak ho nechte dýchat. Můžete mu navrhnout, že se skočíte podívat na boty, ale ať klidně jde tam, kam bude mít chuť on, protože s vámi nemusí.

Chodí s vámi váš partner na nákupy? Jak to snáší? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Dnešní muži o sebe pečují stejně jako ženy. Možná i víc!

Karolína, domácí kuchařka. Hloupnu, ale vařím líp

Konečně počasí na teplý kabát, čepici a rukavice. Jaké vybrat?

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama