reklama

3 jednoduché triky, kterými sbalíte každou ženu

Svádět ženy je tak snadné - když víte, jak na to! Poradí vám publicista Joshua Pellicer. Základem jeho strategie je konkurence.

Foto: Isifa/Thinkstock

Svádět ženy je tak snadné - když víte, jak na to! Poradí vám publicista Joshua Pellicer.

Základem jeho strategie je konkurence. "Buďte milí a vstřícní, ale nikdy ženě neplňte úplně všechno, co jí vidíte na očích, v bláhovém pomýlení, že ji tak učiníte šťastnou. Aby po vás opravdu toužila, musí o vás bojovat," radí.

Doporučujeme: 20 jednoduchých způsobů, jak si zlepšit život

"Než ženu dostanete do postele, projdete vždy stejným procesem. Jeho základem je předvýběr," radí jak dosáhnout svého na webu Tao of Badass (Cesta prevítů).

Jak obejít selekci?

Muži mají potřebu dobývat - to je ten mechanismus, kvůli kterému se cítíte jako pitomec, pokud se neodvážíte oslovit dívku, která se vám líbí. Ženy zase mají filtrovací mechanismus, kterým vylučují nevhodné nápadníky, čímž mužům život pořádně ztěžují. Když k nim přistupujete jako jeden z mnoha stejně se chovajících samečků, rovnou si koledujete o selekci. Čím se při ní ženy řídí? Intuicí. Jenže ta není bezchybná a lze ji oklamat.

Stačí ženu přesvědčit, že je na vašem čekacím listu až druhá v pořadí a že o vás jeví zájem jiná. V tu chvíli dostanete přednost. Jak to dokázat?

Musíte prohlédnout lži a zjistit, co ženy opravdu chtějí. Ve skutečnosti totiž netouží po penězích, vypracovaných svalech, vlasaté hlavě nebo atraktivním vzhledu. Můžete mít hluboko do kapsy, být hubený, plešatý a dokonce i trochu šeredný, přesto je dostanete do postele, pokud znát pár špinavých, ale šikovných triků.

Jak ji úplně zblbnout

  1. Využijte spouštěče přitažlivosti. Prvním z nich je tzv. Propinquity effect. Jde o psychologický pojem, který vychází z faktu, že nejjednodušší příčinou atraktivity je fyzická vzdálenost. Přátelství či partnerství více navazují lidé, kteří se jsou častěji v kontaktu mezi sebou. Když bydlíte vedle jediného obchodu, kde se scházejí lidé z okolí, nebo pracujete na recepci, kterou procházejí ostatní kolegové, máte větší šanci na úspěch. Proto často navazují milostné vztahy sousedé odvedle, proto jsou tak atraktivní usměvavé recepční. Nehledejte tedy v nedostižných dálavách, ale pohlédněte se po svém okolí.
  2. Použijte trik zvaný Konzistence. Jde o to, že se chováte ve stejných situacích pořád stejně (jste tedy příjemně spolehliví a předvídatelní), ale zároveň se odlišujete od ostatních tím, že vám ženy dávají přednost. Co když nemáte zrovna na každém prstu jednu milenku? Pozvěte klidně na večeři kamarádku tak, aby vás ta, o niž usilujete, zastihla společně. Pak daleko ochotnější vyjít si s vámi i ona sama. Až se to povede, nevyhýbejte se vážným hovorům. Ideálně je začít větou: "Cítím, že jsi otevřená novým věcem, proto je mi s tebou tak dobře!"
  3. Při řeči se jí dívejte na ústa. Nemusíte na ně civět neustále, nicméně mějte na paměti, že významný upřený pohled na rty funguje jako sexuální spínač. Když ho správně načasujete, žena si ho automaticky spojí s líbáním -  a s vámi.

To jsou ale nečisté fígle, viďte? Myslíte, že opravdu fungují? Nebo snad máte své vlastní triky? Prozraďte je ostatním v diskuzi pod článkem!

MOHLO BY VÁS ZAJÍM AT:

Kdo nejvíc nenávidí ženy? Přece ženy samotné!

Byl to krásný a statečný kluk. Oběsil se kvůli šikaně

6 klasických i originálních uzlů na kravatě: Jak je uvázat?

"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama