reklama

Nevěrník: Jak ho poznat podle horoskopu? Pozor na Lvy!

Bojíte se, že bude partner nevěrný? Proklepněte si ho podle horoskopu. Jaké je znamení?

Foto: Thinkstock

Už vás muži v životě hodně zklamali a nechcete, aby se tak stalo znovu? Proklepněte si je podle znamení. Pomůžeme vám poznat nevěrníka podle horoskopu.

Beran, Býk, Kozoroh. Který z nich bude mít největší chuť vás podvést a proč? Zkuste si v našem přehledu najít znamení svého partnera a uvidíte, zda máte doma hodného hocha, nebo záletníka.

Kozoroh: Postačí mu nevinné flirtování

22.12.-20.1.

Patří mezi nejvěrnější ze znamení. Naštěstí se neumí vyrovnat s velkým pocitem vinny, proto se do podobného dobrodružství příliš nepouštějí. Ale sex s jinou ženou pro ně znamená něco zakázaného, tedy lákavého. Cítí-li, že není doma dostatečně respektován a milován, bere nevěru jako odplatu. Ve většině případu však zůstane jen u čisté fantazie nebo nevinného flirtu.

Od své partnerky očekává maximální věrnost a v případě selhání jí nedává druhou šanci, protože by jí už nikdy nedokázal věřit.

Vodnář: Musí vědět, že ho potřebujete

21.1-20.2.

Nemají rádi komplikace ve vztahu, proto si užívají, když mají jistotu pohody doma se stálou přítelkyní. Když něco ve vztahu skřípe, vyhledává společnost zcela odlišné ženy, ale pokud ví, že by mu něco podobného zničilo vztah, do experimentování se nepouští. Pokud jim denně budete dávat jasně znát, že jsou nepostradatelní, určitě se za žádnou jinou sukní neotočí.

Ryby: Když přijde krize středního věku

21.2.-20.3.

Kdy muži v tomto znamení podvádějí? Když mají krizi středního věku a myslí si, že jim život rychle utíká. Pak si chtějí ještě dokázat, že mají dostatek sil podniknout něco dobrodružného, zakázaného a tajemného. Přesně mají vysněné, jak by jejich románek měl vypadat, ale málokdy posbírají odvahu něco podobného podniknout.

Náš tip: Dobré vědět: 6 věcí, které vás naučí nevěra

Nezapomeňte, ve vztahu se s vámi nesmí nikdy nudit. Bude dřina stále něco vymýšlet, ale vaše energie se vyplatí. Manžela vám žádná neodvede!

Beran: Nezkrotná vášeň

21.3.-20.4.

Beran mnohem rychleji jedná a na přemýšlení mu už nezbývá čas. A jako ohnivé znamení je velmi vášnivý a při příležitosti k nevěře nemusí udržet své mužské pudy na uzdě. Sami však zálety svým partnerkám netolerují. A pokud se muži ve znamení Beran ještě zamilují, jdou bezhlavě za svým srdcem a je jim jedno, kolik mostů cestou musí spálit. Citům a vášni poručit neumí.

Jsou ovládáni svým egem a touží po pozornosti. V případě, že jim jí partnerka věnuje dostatek a nijak je nepodezřívá, nemají důvod k jiné utíkat.

Býk: Chce cit a prostor

21.4.-21.5.

Maximálně oddaný své lásce. K jiné ženě se odebere jen v případě, když doma nemá dostatek citu, něhy, mazlení a prostor se seberealizovat. Zjistíte-li ale, že měl váš muž poměr s někým jiným, můžete si být jistá, že šlo jen o sex. V takovém případě hledal nejspíš jen dobrodružství ve svém stereotypním životě. Bude na vás, jestli mu odpustíte, ale city v tom určitě nebyly.

Blíženci: Potřebuje naslouchat

22.5.-21.6.

Když hřeší, pak to není kvůli sexu. Fyzické potřeby stojí až na posledním místě. K záletu se uchýlili jen proto, že je doma nikdo neposlouchal, přítelkyně s nimi nesdílí záliby a nepodporuje je v žádném z jejich koníčků. Kolem sebe dokáže mít mnoho žen jako kamarádky, proto buďte opatrné, aby vám ho nějaká přeci jen neulovila.

Rak: Léčí si nemocné ego

22.6.-22.7.

Nemají moc sebedůvěry. Jiné ženy nehledají, jsou věrní, ale když zjistí, že se některé líbí a ona mu vše dává najevo a chlácholí jejich nemocné ego, nejspíš se do ní bezhlavě zamiluje a je jedno, že ona chce jen příležitostný sex. Chválíte dostatečně svého raka? Špatná zpráva pro vás, pokud měl jinou, nejspíš se o tom nikdy nedozvíte.

Lev: Hledá si mladé zajíčky

23.7.-22.8.

Chtějí být centrem pozornosti a neustále si dokazovat, že zvládnou oblbnout kdejakou sukni. Rozhodně mějte oči dokořán. Rádi flirtují s mladými ženami, proto jejich nevěrnické období začne nejvíce po padesátce. V tu chvíli si myslí, že jsou nejlepšími milovníky světa a nebojí se jít za svým "zajíčkem".

Zástup ctitelek je na denním pořádku. V takové situaci hlídejte spíš dámy. On je nechá být, ale nesmí po něm žádná z nich "vystartovat".

Panna: Láska na druhý pohled

23.8.-22.9.

Citliví muži, kteří chtějí něhu, pochopení, lásku. Nejdou za jiným vztahem kvůli tělesnostem, ale kvůli psychické stránce. Nejprve se do jiné zamilují. Svoji ženu podvedou ve chvíli, kdy už s ní zkusili vše napravit a vztah se neurovnal. Už v období vašich hádek se bude poohlížet po spřízněné duši, která ho pochopí a utiší zlomené srdce. Nesnáší partnerčiny zálety, v takovém případě ji okamžitě opouští.

Váhy: Neumí říkat NE!

23.9.-23.10.

Podvodníky mezi nimi nehledejte. Dbají na své zásady a instinkt pravé lásky. Otázkou zůstává. Jste pro ně ta pravá? Mají problém říkat ne, což se jim může někdy vymstít. I u nich nebudete mít věrnost zadarmo. Na oplátku potřebují tito muži lásku a velké množství pozornosti, aby neměli čas na přemýšlení, co by bylo, kdyby...

Štír: Za vše můžou přirozené pudy

24.10.-22.11.

Patří mezi velmi přitažlivé muže, takže je snadno budete obviňovat, ať už něco provedou, či nikoliv. Dost často je ovládají jejich choutky, proto jsou vám schopní říct, že musí být nevěrní, protože je to jejich přirozený pud a nemohou jej kontrolovat.

Doporučujeme: Vztah na dva dny v týdnu. Může fungovat?

Osobně zálety neodpustí, naopak se pomstí tak bolestivě, že si to žádná z nás neumí představit. Pokud s nimi umíte flirtovat i po pětiletém manželství, máte vyhráno.

Střelec: Bez vášně nežijí

23.11.-21.12.

Jedno slovo: VZRUŠENÍ. Bez toho nemohou žít. Mnohokrát se stane, že nevinné flirtování přejde v něco víc. Když žijí v manželství či vážném vztahu, obvykle před nevěrou couvnou, protože je zachvátí panika, co by se stalo, kdyby na zálet přišla partnerka.

Sedí znamení na vašeho partnera? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vydrží vám vztah? Poznáte to podle barev

8 chyb, kterými partnerovi zkazíte orální sex

6 jednoduchých důvodů, proč ženy žijí déle než muži




"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama