reklama

Sex po telefonu: Jak si ho užít a nestydět se?

Sex po telefonu? Řešení, když je partner daleko. Jak si ho užít a nestydět se?

Foto: ISIFA/Thinkstock

Bydlí váš partner daleko nebo jezdí často na služební cesty a vám se po něm stýská? Je pravda, že v době video hovorů je to poněkud snazší, ale už jste někdy zkoušeli klasický sex po telefonu? Probuďte svou představivost. Poradíme vám, jak na to, abyste si jej užili a přestali se stydět.

Lidská fantazie nemá hranice. Proč držet půst, když se můžete vzájemně dráždit i na dálku. Takový způsob bude ve vztahu i velkou výhodou. Všechny zábrany, které máte při klasickém milování, půjdou stranou, nevidíte se, a tím pádem se i méně stydíte. Kdo jednou sám na vlastní kůži otestuje, pochopí, že sex po telefonu má opravdu své kouzlo. Tady je několik tipů...

Říkej mi, co mám dělat

Než začnete, máte vlastně jen dvě možnosti, jak to celé provádět. Můžete si navzájem popisovat, co právě děláte a k tomu sami sebe uspokojovat rukou, nebo je tu zajímavější varianta. Jeden druhému budete říkat, co si přejete, aby v tu chvíli prováděl. A nic nevzruší tolik jako "erotická kontrola a lehká dominance" nad partnerem.

Chovat se přirozeně

I když nejspíš nasadíte smyslnější hlas, určitě pořád zůstaňte sami sebou. Sice si můžete přečíst nějaké rady, ale když se nebudete v nějaké roli cítit, raději se do ní nepouštějte. Nalaďte se jeden na druhého a zjistěte, po čem toužíte. Nemá cenu se přetvařovat a dělat ze sebe mistra světa ve svádění, mohlo by to vypadat hodně trapně.

Správná chvíle

Spontánnost je kořením vztahu. Ale... Chtít překvapit svou lásku tím, že do telefonu začnete vzdychat, nemusí být zrovna tím pravým ořechovým. Netušíte, zda není někde na schůzce či kolem sebe nemá rodiče. Zkuste raději esemeskou naznačit, co ho čeká, a dopřejte si na sebe dostatek klidu.

Doporučujeme: Proč mají ženy masturbovat? Kvůli přechodu a menstruaci

Ideálně se ujistěte, že vás chvíli nebude nikdo rušit nebo poslouchat. Není nic horšího, než když se uvolníte, poddáte se fantazii a následně na vás začnou klepat děti, že mají žízeň. 

Pohodlí je základ

Udělejte si maximální pohodlí. Zapalte třeba svíčky, oblečte si sexy košilku nebo buďte klidně nazí. Základem je, abyste se vy cítili příjemně a uvolněně.

Je nutná příprava?

Jak se to vezme. Sice je fajn mít dopředu připravené nějaké větičky, ale může se stát, že v tu chvíli, kdy se na druhém konci ozve hlas, budete mít pocit, že jste děsní.

Náš tip: 3 nejhorší mužské vlastnosti pro partnerský život

Pro začátek vyzkoušejte některé z vašich společných chvil. Určitě se najde nějaký příběh o tom, jak jste se mazlili v kině nebo zkuste lechtivě zavzpomínat na vaše poslední postelové dobrodružství.

Pořiďte si neomezený tarif

Možná to bude znít trochu povrchně, ale je šílené, když vám v tom nejlepším dojde kredit nebo po měsíci otevřete vyúčtování a cena za paušál vám podlomí kolena.

Video hovor

Pokud se rozhodnete, že to zkusíte přes skype, dobře si promyslete, co si vezmete na sebe. V teplákách a s vrabčím hnízdem na hlavě partnera asi moc nevzrušíte. Ideální je několik vrstev, abyste se mohla postupně svlékat. Tím nemyslíme, že si obléknete zimní bundu, ale prádélko, tílko a nějaká košile to napraví.

Zapojte představivost

Využijte toho, že se nevidíte (pokud nejste na skypu), a tím pádem se budete méně stydět, a svému protějšku klidně sdělte všechny své představy. Uvidíte, že tím zabodujete, obzvlášť pokud se je při normálním sexu stydíte vyslovit, natož realizovat. Výhoda je na vaší straně, tak se uvolněte a mluvte o svých nejtajnějších snech. Třeba se ledy prolomí a dojde na ně i v reálu.

Pozor na pusu

Viděli jste nějaký film, kde při sexu po telefonu mluvili vulgárně a vzrušovalo je to? Tak pozor. Radši mluvte tak, jak jste normálně zvyklí. Pokud nejde o úkol, který po vás třeba bude vyžadovat partner na druhé straně telefonu. A i tak si dobře rozmyslete, zda půjde o vzrušující zážitek, nebo o obrovský trapas špatně obsazené pornohvězdy.

Otázky, které vám pomohou do začátku

  • Co máš teď na sobě?
  • A pročpak si to nesundáš?
  • Co by jsi nejraději teď se mnou dělal?
  • Kde by ses chtěl milovat?
  • Je něco, co by si rád se mnou zkusil?
  • Na co teď myslíš?
  • Máš pět polibků, kam by si mi je dal, kdyby jsi tu byl?
  • Kdyby jsi byl má ruka, kde bys mě hladil?

Zkoušeli jste někdy sex po telefonu nebo skypu? Přišlo vám to příjemné, nebo jste se necítili? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co pomůže na chrápání? 9 triků, které fungují

Valentýn se blíží. Nejkrásnější kytice pro inspiraci

Kdy a proč pít teplou vodu? 6 tipů



"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama