reklama

Pomstila nevěru muže: Projímadlo a rozmlácené Porsche

Michelle nevěru svého manžele pořádně pomstila. Podívejte se!

Foto: repro Daily Mail

Michelle Mone patří mezi nejznámější a největší podnikatelky ve Velké Británii. Patří jí obrovské impérium se spodním prádlem značky Ultimo, které předváděla i česká modelka Petra Němcová. Že se sebou tato dáma nenechá manipulovat, dokázala i ve chvíli, kdy přišla manželovi na nevěru. Pomsta byla opravdu pompézní!

Jako mála nesnila o tom, že bude jednou princeznou, ale měla jasné představy. Chtěla být bohatá a mít dům, jaký vídala v seriálu Dynastie. Vyrůstala jako dítě rodiny z dělnické třídy v Glasgow, ale svůj sen si přesto splnila.

Láska jako z pohádky

Dalo by se říci, že si prošla obdobím "zlatokopky" a jednoho takového milionáře si ulovila. S manželem Michaelem v roce 1999 založili značku spodního prádla a už v roce 2008 se stěhovali do luxusního sídla s šesti ložnicemi a nepřehlédnutelným schodištěm ve vstupní hale, přesně takovým, jaké měla rodina Carringtonova v seriálu Dynastie.

Doporučujeme: O čem jsou nejčastější manželské hádky?

V rozhovoru pro web Daily Mail se svěřila s tím, že z obrovské šatny se jí točila hlava. Ukrývalo se v ní 100 párů bot věhlasných značek a regály praskaly pod tíhou šatů za několik set tisíc korun. "V přízemí jsme měli kino s koženými křesly, bar a dokonce i noční klub. V garáži stálo 5 honosných vozů, včetně nešťastného sporťáku Porsche," zavzpomínala na společné bydlení Michelle. Ale pohádka neměla trvat dlouho.

Šílená milionářka

Sama podnikatelka přiznává, že se chovala jako blázen. "Nechala jsem si do kuchyně nainstalovat čtyři myčky, protože jsem nenáviděla pohled na špinavé talíře. I naše tři děti dobře věděly, že nesmí dávat ramínko z borovicového dřeva do skříně, která byla vyrobená z dřeva ořechového, protože pak zuřím. Musela jsem mít všechny etikety na potravinách otočené dopředu," vypráví o sobě úspěšná podnikatelka. Tímto chováním si prý kompenzovala svoji špatnou náladu a pocit, že nemá nad svým životem (manželem) kontrolu.

Přivedla milenku manželovi pod nos

Její problémy začaly chvilku po tom, co založili firmu se spodním prádlem. Neustále se s manželem hádali, kdo o čem bude rozhodovat. A sex? Nebyla nálada ani čas. Přesto se rozvést nechtěla.

Začátek konce přišel v létě 2011, kdy jejich firma jmenovala novým šéfem designu Samanthu Bunn. "Byla o devět let mladší než já a měla problémy, tak jsem nad ní držela ochrannou ruku a přestěhovala ji k nám domů," vzpomíná na začátek problému Michelle.

Ale mladá a ambiciózní designérka využila situace. Když byla vhodná příležitost, snažila se jejího manžela ulovit. "Když jsem odjížděla na služební cesty, věděla jsem, že spolu tráví čas," doplňuje podnikatelka. Manžel však zapíral a posílal ji za psychiatrem.

Nenechat se sebou vláčet

"Jednou jsem odjela z večírku dřív domů a muž zůstal. V noci jsem nemohla spát. Ve tři ráno jsem je viděla, jak se objímají, mazlí. Po incidentu jsme měli dvě obrovské hádky, ale kvůli dětem jsme se rozhodli spolu zůstat. Na Vánoce jsem Michaela poslala pro krocana a on se vrátil až za dva dny. Byla jsem zdrcená. Tehdy mi došlo, že je manželství u konce," vysvětluje Michelle.

Úspěšná podnikatelka vydala prohlášení, kde manželovu nevěru zveřejnila. On začal zuřit a prohlašovat v tisku, že je Michelle blázen, protože on žádnou milenku nemá. Na rozvod přistoupit nechtěl. Michelle si najala detektiva, který její tušení potvrdil. "Smutek se změnil v hněv. Vzala jsem nůž a totálně mu zničila jeho milované Porsche za 3,5 milionu korun. Rozstříhala jsem mu všechno oblečení a vyházela do zahrady. Zuřila jsem," vypráví.

Tlustá čára

Hned po tom, co si částečně ulevila ničením, zavolala manželově milence a dala jí vyhazov. "Za týden mi přišlo trestní oznámení za ničení majetku a já musela škody na autě zaplatit." Oba dva se odmítali odstěhovat ze společného domu, tak začala manželská válka.

Náš tip: Věci, které by žena před mužem neměla dělat. Nikdy!

Každý večer byl souboj o postel, kdo byl první v ložnici, tak ten tam spal. "Občas jsem mu propíchala pneumatiky u aut, roztrhala všechny jeho luxusní boxerky a jednou, když jsem zjistila, že si chce Samanthu vzít, nalila jsem mu do kávy projímadlo," svěřuje se webu Daily Mail.

Na oplátku manžel prodával denně její oblíbené věci, oblečení i nábytek. Po osmi měsících se rozhodli, že se budou v domě střídat. Ten druhý bude týden spát v hotelu. Ale i tak si dělali plno naschválů, až už si situace začaly všímat i děti. Michelle chtěla všechny spory ukončit.

Válka o firmu

Jednoho dne dostala Michelle od manžela vyhazov z práce. Ale protože měla 47 % firmy a on jen 49 %, domluvila se s tichým společníkem, který měl zbylé akcie a v práci zůstala.

Po mnoha soudních tahanicích se rozvedli. Michelle firmu získala a stala se generální ředitelkou. Soud jí přidělil i děti. Společný dům prodali a ona se odstěhovala do sídla, kde chce začít nový život.

Jak byste řešili nevěru svého partnera vy? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Shodila 57 kg: Hubnutí ničilo můj sexuální život

Nádobí, které usnadní vaření, pečení i ohřívání v mikrovlnce

Nedáte očkovat dítě? Můžete za to jít "do tepláků"!










"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama