reklama

Jak v posteli využít mobilní telefon? Zlepší i sex!

Jak v posteli využít mobil? Video návod, který vám zlepší i sex!

Foto: ISIFA/Thinkstock

Pípání SMSky, ohlášení zprávy na Facebooku, příchozí mail, tak přesně tyto zvuky slýcháme večer před spaním. Je celkem běžné si v posteli zahrát hru nebo přidat nějakou fotku na sdílení, ale my pro vás máme video, které představuje jednoduchou věc do telefonu, jenž vám pomůže zlepšit sexuální vztahy s partnerem.

Přesněji řečeno jde o novou reklamní kampaň na kondomy, která slibuje, že s touto super "apkou" prostě a jednoduše bude sex dokonalý. O jakou revoluci do ložnice se jedná?

Chytré telefony a uspěchaná doba

Málokdo si uměl před několika lety vůbec představit, že by mu mobil ukrátil dlouhé čekání na autobus, u lékaře či ve škole. Dřív stačila knížka nebo pokec s kamarády, dnes je přejíždění prstem po displeji téměř nejoblíbenější činnost.

Doporučujeme: 17 zajímavostí o mobilu, které nejspíš uslyšíte poprvé

V roce 2013 si více než 3,3 miliony lidí z České republiky pořídilo internet do mobilu. Dále průzkum virtuálního operátora Studentfone uvedl, že až 65 % studentů využívá internet hlavně v mobilu. Z 884 respondentů uvedlo 77 % mužů, že jej mají nejčastěji pro zábavu, žen bylo jen 18 %.

Chytrá kampaň

Dle průzkumu, který prováděl web Harris Interactive, až 20 % mladých lidí přiznalo, že telefon používají při sexu. Celých 63 % uživatelů ve věku 18-29 potvrzuje, že ještě před spaním využívají internet v mobilu.

Podívejte se na následující video, s jakou novinkou do telefonu přišla kampaň na kondomy...

Pokud přehlédnete jistý patos, který je základem každé reklamy v Americe, je pointa velmi vtipná. Všichni dotazování ve videu berou svůj úkol vážně, a když jim vědci oznámili, že po dlouhém výzkumu našli "aplikaci", která zlepší sex, zvědavost je nenechávala klidnými. Jedna z dam dokonce přiznala, že sdílí svou postel s Facebookem.

Telefon v posteli? Může škodit

O škodlivosti elektromagnetického záření na lidské zdraví se vedou bouřlivé debaty po celém světě. Jeden z amerických neurochirurgů dokonce zažaloval výrobce mobilních telefonů o 800 milionů dolarů, protože mu prý způsobil nádor na mozku. Proto dnes výrobci musí uvádět, kolik elektromagnetických vln vyzařuje z přístroje do hlavy.

Náš tip: Vyzkoušela jsem vše z 50 odstínů šedi. Za jeden víkend!

Podle výzkumu neurologického oddělení Lund University ve Švédsku vysokofrekvenční záření mobilního telefonu zvyšuje teplotu tělesné tkáně, což může nenávratně poškodit mozkové buňky. Ale závěr studie mluví jinak. Za určitých okolností může mít záření vliv na lidský organismus, ale v porovnání s ostatními riziky, je nebezpečí zanedbatelné.

Tento údaj najdete pod označením SAR. V České republice nesmí tato hodnota překročit 2 watty na jeden kilogram hmotnosti člověka.

Jak s mobily zacházet, aby neškodily?

Tato doporučení byla zveřejněná na webu celostnimedicina.cz

  • Nenoste je na těle, obzvlášť v blízkosti srdce nebo na opasku.
  • Používání hands free sady snižuje vyzařování až o 90 %.
  • V místě, kde je slabý signál, netelefonujte, pak totiž vyzařuje mnohem silněji.
  • Telefonujte co nejkratší dobu.
  • Při spánku mějte přístroj alespoň 50-100 cm od hlavy. Hlavně jej v tu dobu nenabíjejte.
  • Pokud netelefonujete, mějte mobil co nejdále od těla.

Ať už mobily škodí nebo ne, rozhodně bychom je do postele nosit neměli. Pro jednou použijte radu z videa a chcete-li lepší sex, zmáčkněte zázračné tlačítko "OFF".

Berete si s sebou telefon do postele? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vychovaly ji dvě lesby, sňatky homosexuálů ale odmítá

Vyzkoušeli jsme muzikoterapii: Je lepší než psychiatr

5 způsobů, jak dodat styl staré kuchyni




"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama