reklama

Sexuální polohy pro začátečníky a abstinenty

Neměly jste dlouho partnera nebo čekáte na toho pravého? Zvolte správnou polohu!

Foto: Thinkstock.cz

Nepodařilo se vám najít toho pravého nebo jste sex neměly několik let? Když se pustíte do oprašování svých sexuálních zkušeností, zvolte správnou polohu. Experimentování by nemuselo dopadnout dobře.

"Poloha mléka a vody." Kdo by si nevzpomněl na známou hlášku Jaroslava Duška ve filmu Pelíšky. On sám se na divoké milování necítil. Smiřte se s tím, že celá řada sexuálních pozic se odvíjí od vaší fyzické zdatnosti a také proporcím těla a věřte, že po delším pauzírování nevydržíte dlouho, orgasmus na sebe nenechá čekat. Nezoufejte, zvolte správnou polohu a vyhraďte si na "oživování" intimního vztahu třeba celou noc.

Včas reagujte

Dlouhá abstinence ve vás může vyvolat pocit nervozity. Pečlivě si vyberte, jak se chcete po takové době pomilovat. Některým z nás vyhovuje větší kontakt, vidět na partnera, dotýkat se, jiné upřednostňují polohy, při kterých si každý hraje na svém "písečku".

Doporučujeme: Sex nebo tělocvik: 43 poloh, které musíte zkusit

Než se s partnerem pustíte do milostných hrátek, zkuste si ujasnit, jak druhému dáte najevo, že chcete přestat, pauzu nebo že dotyčný překročil snesitelné hranice. Někdy stačí i obyčejné slovo: STOP! Buďte k sobě maximálně upřímní.

Misionářská poloha

Nuda? Nikoliv, když víte, co a jak vylepšit, nudit se nebude ani jeden z vás. Jde o polohu, kdy žena téměř odpočívá, pro muže je výkon středně náročný.

Žena leží na zádech a muž na ní. Určitě je dobré, aby se zapíral o předloktí a nadlehčoval se, jinak by se vám mohlo špatně dýchat. Nohy ženy by měly být dostatečně roztažené, jen tak dojde k dokonalému procítění. Pro zpestření lze volit pokrčená či natažená kolena. Tak se mění prostor pro partnerův penis. Vlastně ho tak můžete přivádět k různým stupňům vzrušení.

Bohužel muž jen velmi málo dráždí bod G, spíše vůbec. Pro ženu je mnohem těžší dosáhnou vnitřního orgasmu, o to lépe se dá soustředit na klitoris.

TIP: Když si žena lehce podloží polštářem bedra, může tak pohybovat pánví a hledat správný úhel pro nezapomenutelný orgasmus. Partner jistě ocení, když začnete jemně kroutit boky, pozorujte jeho výraz v očích.

Milostná poloha na koníčka

Nestydíte se? Pak je určená přímo pro vás. Muž leží na zádech a žena na něm obkročmo sedí tak, že na sebe oba vidí. Poloha je vhodná pro dámy, které se milují poprvé nebo po delší době. Samy si určují hloubku průniku. Máte-li problém ukazovat své tělo, nechte na sobě sexy košilku nebo prádlo, partner si jistě stěžovat nebude.

Počítejte s tím, že pro vás bude výkon náročnější, muž si naopak odpočine. Prožitek je dostatečně silný. A kdo ví, třeba se partnerovi podaří objevit váš bod G.

TIP: Máte pocit, že by poloha partnera nudila? Lehce se nadzvedněte do dřepu a nechte ho pohybovat boky a určovat tempo. Během toho se opřete dlaněmi o jeho ruce, které vám pomohou udržet rovnováhu. Dopřejte mu na chvíli nadvládu nad vašim orgasmem.

Zezadu

Skvělá volba pro stydlivější dámy. Věřte, že když partnerovi nabídnete zadeček, rozhodně nebude nic jiného řešit, muži jsou na tuto část těla přímo vysazení.

Náš tip: Nejznámější milostné polohy. Co o nich (ne)víte?

Jak na to? Klekněte si "na všechny čtyři". Můžete zůstat opřená o dlaně nebo případně sestoupit na lokty. Muž si klekne zezadu mezi vaše roztažené nohy. Rukama se rád a ochotně opře o zadeček. Stimulace bodu G je zaručená! Hloubka průniku je velká, navíc klidně věnujte pozornost dráždění klitorisu rukou.

TIP: Ženy s větším poprsím by si měly nechat podprsenku (pokud dovolí partner), protože se ňadra hodně hýbají, což může být nepříjemné i bolestivé. Sexy prádlo je udrží na správném místě.

Stydíte se? Tyhle tipy pomohou

Důvodů může být několik. Sexuální abstinence, nedostatečné zkušenosti, špatný sex s bývalým nebo nespokojenost s vlastní postavou. I tak si můžete milování pořádně užít. Co vám pomůže se uvolnit?

  • Méně světla. Rozhodně ne tma, přišla byste o to nejlepší. Zapalte svíčky nebo jen jednu lampičku, abyste viděli obrysy svých těl.
  • Používejte lubrikant, tak předejdete k nepříjemnému tření, které by vás mohlo rozhodit.
  • Nechte si zavázat oči. V tu chvíli se přestanete soustředit na své nedostatky a užijete si každou minutu.
  • Zavřete oči. Uvidíte, že budete vnímat jen hlas partnera, společné vzdechy a vůni jeho kůže.
  • Jedna sklenička nikomu neublíží. Nechceme vás nabádat k pití alkoholu, ale deci vína vám pomůže se uvolnit a zároveň si užít předehru.
  • Zavažte oči partnerovi. Uvolníte se a nejspíš se odhodláte i k odvážnějším činům.

Jaká je vaše nejoblíbenější milostná poloha? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 módních trendů, které ženy milují a muži nesnáší

7 tajných zbraní při hubnutí. To jste ještě neslyšeli

Dělám náhradní matku. Dítě po porodu odevzdat nechci



"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama