reklama

Muži se svěřují: Ženy jsou ovlivněné 50 odstíny šedi

Muži vypráví o tom, jak jim vztahy komplikuje 50 odstínů šedi.

Foto: Thinkstock

Jeden by si myslel, že šílenství kolem erotické trilogie 50 odstínů šedi skončilo s uvedením prvního dílu na filmová plátna v loňském roce. Omyl. Je to tu zas! Za vším stojí herec Jamie Dornan, který se proslavil hlavní rolí sexem posedlého Christiana Greye.

Nevěřili byste, jak moc tento "porno hit" ovlivnil celou řadu vztahů. "Myslel jsem, že už bude klid, ale moje přítelkyně je posedlá myšlenkou, že Jamieho v Praze potká. Mám pocit, že by za noc s ním byla ochotná dát cokoliv," říká Martin. Ano, Jamie Dornan je skutečně v hlavním městě. Celý měsíc zde natáčí film Anthropoid, kde si zahraje Jana Kubiše, jednoho z parašutistů, kteří spáchali atentát na zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha.

Nejenže se dámy s tímto krasavcem touží setkat, ale snaží se inspiraci z erotického příběhu přenést do reálného života. Pánové z toho nadšení rozhodně nejsou. A co se teprve bude dít, až si přečtou novou knihu Grey, která vypráví o všem z pohledu zvrhlého a sadistického Christiana. Uklidněním může být fakt, že je v České republice k dostání pouze v angličtině. Zatím...

Tvrdý sex? Nemají ani tušení

Největší problém bude asi v upřesnění termínu tvrdý sex. Možná některé ženy z té představy roztávají, ale když přijde na věc, leknou se.

"Začal jsem si psát s jednou holčinou. Už u páté věty z ní vylezlo, že prostě miluje tvrdý sex a vlastně při něm toleruje všechno. Asi po měsíci jsme spolu začali chodit a já byl vážně nadšený, že spolu budeme experimentovat. Připravil jsem si pár hraček. Když však došlo na "věc", už v polovině se rozbrečela, že si to takhle nepředstavovala, vždyť v té knížce je to přeci jinak. Ptal jsem se jí, co si tedy pod tím pojmem "tvrdý sex" představuje, a ona mi odpověděla - zavázané oči, pouta na ruce a naplácat na zadek. Rovnou říkám, že už s ní nejsem." (David, 33)

Doporučujeme: Vyzkoušela jsem vše z 50. odstínů šedi

"Nejsem zastáncem plácání a podobných tvrďáren. Ale přítelkyně téměř každý týden sjíždí film 50 odstínů šedi, tak koupila bičík. Nebyl jsem si tím jistý. Když přišla první rána na holou kůži, rychle si to rozmyslela a my se vrátili ke klasickému milování." (Jonáš, 23)

"Rád si hraju a v posteli nesnáším nudu, ale moje přítelkyně se rozhodla, že ona bude 'šéfovat' v ložnici. Bohužel jí to moc nejde. Mě k ničemu nepustí, nenechá si poradit, což vás jako chlapa brzy přestane bavit. Když se něco dělá, tak by to mělo být pořádně." 

Milovat se celou noc

Ženám se snadno řekne, milovat se celou noc, ale ony orgasmus mohou klidně předstírat. Pánové si jednoduše musí dát pauzu.

"Sám jsem se musel na film podívat a ještě uvažuju, že si přečtu knížku. Moje manželka mi totiž tvrdí, že se slavný Christian dokáže milovat celou noc a téměř bez pauzy. Vážně mě to pobavilo. Chtěl jsem jí říct, ať uvažuje reálně nebo ať vnímá i ty okolnosti kolem příběhu, tedy to, že oba dva hrdinové z filmu denně sportují, zdravě jí a nemají dvě děti, ale bál jsem se, že budu muset začít pětkrát týdně chodit do posilovny a běhat." (Tom, 36)

"Přítelkyně si přála promilovat celý víkend. Řekl jsem si, proč vlastně ne. Ale už v sobotu odpoledne jsme oba dva upadli do kómatu a vzbudili se v neděli ráno. Ženy by si měly uvědomit, že román není literatura faktu." (Zdeněk, 29)

"Nemám problém se mazlit a milovat celou noc, ale pan Grey nemusí vstávat každý den do práce v šest, což si přítelkyně jaksi neuvědomuje." (Jára, 27)

Nosit rozdrbané džíny není povinnost

Co se stane, když hrdina z knížky dostane konkrétní podobu v podání Jamieho Dornana? Pánové začnou dostávat podivné dárky k narozeninám.

"Minulý týden jsem slavil narozeniny s kamarády. V jednom balíčku jsem objevil rozdrbané džíny s kartičkou, kde stálo: Doufám, že si je budeš oblékat do ložnice. Nejenže jsem nechápal, ale vysvětlení mě totálně odzbrojilo. Není nic trapnějšího, než když vám dá přítelkyně podobný dárek před přáteli se slovy, že je v nich Jamie Dornan sexy. Co jsem na to jako měl říct?" (Mirek, 41)

Musím mluvit sprostě

Ženy už dávno nejsou romantické duše. Od doby, co vzaly do ruky první díl erotické trilogie, pro ně slovo "milování" neexistuje.

"Od doby, kdy byla moje manželka s kamarádkou na filmu 50 odstínů šedi, bych nikomu nepřál slyšet, co za slova zaznívá z úst "křehké" ženy. Upřímně? Když je to někdy součástí vášnivého sexu, nemám problém, ale ona se do své role vžívá pokaždé. Vůbec to není sexy." (Miloš, 39)

"Už takhle nám ložnicí létají vulgarismy. Děsím se toho, až si přítelkyně přečte knihu Grey, kde prý celý příběh vypráví sám sadista Christian Grey, to bude teprve něco." (Kuba, 25)

Dárky, luxus, rozmazlování a neustále v kontaktu

Otázkou zůstává, zda tyto nároky jsou kvůli příběhu miliardáře Greye a nevinné studentky literatury. Ženy mají rády pozornost a je jedno v jaké podobě.

"Nevadí mi, že si chce přítelkyně mailovat celý den, ale od jisté doby mi v mailech vyká a říká mi pane. Bohužel vím, kde se asi nechala inspirovat." (Tadeáš, 25)

Náš tip: 50. odstínů šedi nekončí. Příběh převypráví sadista Grey

"Žena se nejspíš zbláznila. Neustále čte ty tři díly dokola a téměř na každé stránce vzdychá a jihne blahem. Pak hodiny a hodiny poslouchám výčitky, že jí nekupuju dárky, nerozmazluju, nepřekvapuju ji, nesnažím se ve vztahu udržovat vášeň a podobné blbosti. Už mě to pořádně unavuje." (Jenda, 39)

Máte i vy podobné zkušenosti? Napište nám o nich v diskuzi pod články

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Chcete zbohatnout? Musíte mít jednu důležitou vlastnost

Otcům nad 45 se často rodí děti s psychickými problémy

Uprchlíci a TBC: Čeho se máme bát a jak se bránit



"Jsem rád, že se toho Iveta nedožila." Seriál o Bartošové to od blízkých schytal | Video: Michaela Lišková
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama