reklama

Nejčastější výmluvy mužů, kteří nechtějí sex

Na co a jak se nejčastěji muž vymlouvá, když nechce sex?

Foto: Thinkstock

Prý se kvůli sexu vymlouvají jen ženy. Nikoliv! Dějete se to i mužům a častěji, než si myslíte. Dámy, znáte ten pocit, když se vysprchujete, navléknete si nejlepší prádlo, luxusní voňavku, připravíte nějaké hračky a váš partner zaleze do peřin a řekne: "Dnes ne, miláčku, jsem unavený z práce"? Chvíle, kdy vaše libido přímo křičí vzteky. Připravte se na ložnicové odmítnutí. Tady jsou jejich běžné výmluvy, když nechtějí sex.

Podle výzkumu Sexuologického ústavu v Praze se muži nejčastěji vymlouvají na únavu - 53 %, na stres - 41 %. Ti odvážnější (31 %) rovnou oznámí, že nemají náladu. Celých 23 % z nich zajímá víc televize (hlavně sport), než že by se s vámi pomilovali. Děsivou informací by pro nás mělo být, že až 20 % mužů, kteří nechtějí sex, je schopných předstírat spánek.

Jsem unavený

Výmluva číslo jedna. Na druhou stranu, kdo dnes není. Pánská polovička by si měla uvědomit, že sex je příjemný druh relaxování. Navíc vše nemusí být jen v jejich režii. Klidně se mohou svěřit do péče partnerce a prožít skvělý večer, aniž by se příliš namáhali.

Nestihl jsem sprchu

Věta, která na mnoho žen nezabere. Když mají chuť, rozhodně je tím neodradíte. Naopak, jsou dámy, které přirozený pánský"pach" zbožňují.

Mám toho v práci opravdu moc

Bohužel je pravda, že muži, kteří jsou v práci ve stresu, je na ně vyvíjen nátlak či se bojí o místo, se nedokážou doma dostatečně uvolnit. Ženy mají smůlu, oni nemohou orgasmus předstírat, proto jasně dají najevo, že na nějaké sbližování není nálada. Trochu sobecké, protože se od nich nemusí čekat samotný vrchol, vždyť někdy stačí i krátká a nevinná předehra.

Byl jsem cvičit

Špatný důvod odmítnout partnerku. A nás neoklamete. Chlapa lze vzrušit i po třídenním maratonu, proto nám raději hned řekněte, že nemáte chuť, fyzická únava není dostačující alibi.

Něco na mě leze

Kdo zná mužskou smrtelnou nemoc na čtyři (rýmu), pak ví, že nastydlý chlap, je prostě bez nálady a mrzutý. Jen zbystřete, pokud se partner bude na nachlazení vymlouvat příliš často.

Ráno brzo vstávám

A kdo ne? Navíc kvalitní sex podle odborníků nemá trvat hodiny. Máte-li doma vzrušenou a roztouženou partnerku, ráda protentokrát zapomene na předehru a užije si kvalitních 15 minut.

Víš, že po čtyřech pivech to nejde

Častá výmluva a ano, pánové pod vlivem alkoholu mohou mít problém. Je pravda, že pomáhá odstraňovat zábrany a komplexy, ale samotnému nádobíčku spíše uškodí. Tělo jde do útlumu a následkem toho může mít muž nedostatečnou erekci, případně nebude schopen ejakulace.

Doporučujeme: 25 věcí, kterým rozumí jen ženy, a muži je nechápou

Fyzicky i psychicky partner otupí, a to se projeví na citlivosti pohlaví. S dosažením erekce po pozření alkoholu má problém 54 % mužů, dalších 25 % nedosáhne ejakulace. Když se tedy podíváme na všechny výmluvy, tuto lze považovat za pravdivou a dostačující.

Potřebuji ještě pracovat

Jinými slovy, nech mě dnes být, nemám náladu. Pokud ovšem vidíte, že si partner skutečně bere notebook, zkuste zahájit útok, který dokážou jen ženy, když touží po sexu. Nemáte-li doma "psí čumák", na výmluvu ještě rád zapomene.

Jsem myšlenkami jinde

Psychický blok v hlavě partnera může být pořádný problém, který snadno přetrvá delší domu. Zeptejte se žen ve svém okolí, jak často se doma milují. Překvapí vás, kolik z nich řekne, že jednou za tři měsíce. A důvodem budou právě "myšlenky jinde".

Náš tip: Proč muži podléhají ňaderné přitažlivosti?

Chlap má občas pocit, že musí spasit svět, uživit rodinu a ještě nakrmit chudé. Nenechá si čas na relaxování a odpočinek, což se snadno odrazí v jeho sexuálním apetitu. Trvá-li celibát dlouho, zkuste si s ním promluvit, jinak se mezi vámi vybuduje intimní propast, která se jen těžko uzdravuje.

Chci vidět ten film

Máte-li doma filmového nebo sportovního fanouška, pak věřte, že pro ně je zápas důležitější, než dokázat nějaké výkony v posteli. Ideálně ho nechte podívat na oblíbený film a následně se ho pokuste svést. Pro tyto typy mužů je dokonalý ranní sex, než jdou do práce, protože nebudou mít potřebu sledovat televizi.

Poznáváte v některém odstavci svého manžela či partnera? Nesmutněte, nejste v tom samy. Zkuste použít všechny ženské zbraně, určitě si dají říct.

Jaké výmluvy znáte ještě vy? Napište nám v diskuzi pod článkem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sex, hádky, nemoci: Jak jsme odnesli vlnu veder

Zmrzlina: Jaká je pro děti nejlepší a odkdy ji jíst?

Chcete být veganem? Tahle pravidla musíte znát





"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama