reklama

Chce sex nebo vztah? 10 signálů, podle nichž to poznáte

Jak poznat, jestli má váš nový objev budoucnost, nebo mu jde jen o sex?

Foto: Isifa/Thinkstock

Kdo při hledání životního partnera někdy nenarazil na muže, kterému jde jen o sex, měl buď neskutečné štěstí, nebo partnera ještě nikdy nehledal. Pokud s vámi chce jen spát, tak to samozřejmě nezměníte, ale můžete si to včas uvědomit a neztrácet s ním čas a energii. 

Jak to ale poznat dřív, než se do něj během první společné noci beznadějně zamilujete? Ženy v tomhle většinou tápou, proto jsme si na pomoc vzali přímo zástupce mužského pokolení. Frank Kobola z amerického vydání časopisu Cosmopolitan sestavil několik signálů, které by vás měly upozornit, že jste narazila na někoho, koho zajímáte tak maximálě v posteli.

1) Píše vám jen v noci

Pokud vám volá nebo vám od něj přicházejí esemesky zásadně jen večer nebo v noci, mějte se pro jistotu na pozoru. Může sice být přes den zaneprázdněný, ale zároveň to může znamenat, že za celý den si na vás nevzpomene, ale večer v posteli by vaši přítomnost celkem bral.

2) O zábavu nestojí

Počítáte s tím, že si zajdete na večeři a pak třeba do kina, ale on se na nějaké kino netváří a raději navrhuje, ať jdete k vám nebo k němu? Bohatý sexuální apetit je sice skvělá věc, ale ujistěte se, že ho na vás zajímají i jiné věci než jen vaše tělo.

3) Neznáte jeho přátele

Už se nějakou dobu scházíte, ale ještě vám nepředstavil žádné své známé? Podle Franka Koboly možná uvažuje tak, že čím méně informací o něm víte, tím lehčí bude se vás zbavit, až ho omrzíte.

4) Zásadně nepřespává

Když jste večer u vás, vždycky se klidně ve dvě ráno zvedne s tím, že musí domů, protože ráno k němu přijdou zedníci, malíři, instalatéři, případně on musí k zubaři, na brzkou schůzku nebo někam jinam, kam prostě musí jít z domova. Když jste vy u něj, často vás raději odveze domů přes celé město, než aby riskoval, že budete muset vstávat společně.

5) Nic nezapomíná

Nikdy si u vás doma nic nenechá. Ani omylem a náhodou ne. A abyste si u něj náhodou něco nezapomněla vy, raději třikrát projde byt a ujistí se, že máte všechno. Minimalizuje tím záminky, kvůli kterým by se vám musel ozvat, i kdyby na sex už neměl náladu.

6) Neměli jste opravdové rande

Víte, co máme na mysli - třeba výlet, romantickou procházku, večeři... Zkrátka den naplněný zábavou a sex buď žádný, případně jen na samém konci a jaksi mimochodem.

7) Neplatí za vás

Pokud necítí potřebu za vás platit, a svým způsobem se tak o vás starat, je buď naprostý škrt, nezdvořák, anebo neví, proč by to měl dělat, když vás chce jen do postele. Jeho péči si zaslouží až nějaká další, ne vy.

8) Neumí poradit

Když se na něj obrátíte s něčím osobním, odbyde vás, zahraje to do autu, nebo se vymluví, že teď na to nemá čas? Pak mu na vás asi moc nezáleží.

9) Chválí jen váš vzhled

Lichotkami sice nešetří, ale nikdy z něj nevypadlo nic, co by se týkalo vaší povahy, co by zhodnotilo nějaký váš čin nebo úspěch? Pak se mu sice moc líbíte, ale jen po fyzické stránce. O jinou se zřejmě vůbec nestará a starat nebude.

10) Myslí jen na sex

Někdy se ženy bojí přiznat si, že to, jak jejich nový objev neustále mluví jen o sexu, zdaleka nemusí znamenat jen to, že ho tak strašně přitahují a vidí v nich ženu svého života. Pokud každou konverzaci, tu živou, ale i tu přes esemesky, obrátí v nějaké sexuální narážky, případně každé vaše setkání směřuje k sexu, měla byste se nad ním zamyslet.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Potřebujete zvednout sebevědomí? Svléknout a vyfotit!

Nechcete nudit své okolí? Nemluvte o jídle a dietách

6 zajímavostí, které jste o ženském orgasmu nevěděli

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama