reklama

Erotické sny: To bylo ale příjemné znásilnění!

Tuhle se vám zdálo, že si to rozdáváte s Bradem Pittem, a minule zase s poďobaným kolegou. Vysvětlíme, co se vám tím vaše podvědomí snaží říct. Že erotické sny vůbec nemíváte? Tím pádem vám poradíme, jak to co nejrychleji změnit.

Foto: Thinkstock

Tuhle se vám zdálo, že si to rozdáváte s Bradem Pittem, a minule zase s poďobaným kolegou. Vysvětlíme, co se vám tím vaše podvědomí snaží říct. Že erotické sny vůbec nemíváte? Tím pádem vám poradíme, jak to co nejrychleji změnit.

Jestli se vám každou noc zdají lechtivé sny o vašem novém objevu, není to nic divného. Pokud ale ve snu provádíte sex, který se vám nelíbí, může to znamenat, že se bojíte sexu s novým partnerem. V tom případě byste se do ničeho neměla nutit, mohlo by to způsobit problémy.  

Neobvyklé praktiky

Pokud se vám zdá o praktikách, které nejsou zrovna považované za běžné a které si ve snu užíváte, může to mít několik významů. Buď jste o nich někde slyšela, nebo se o nich s někým bavila den před spaním, což nemá žádný větší význam, anebo byste je prostě ráda vyzkoušela. I když se vám mohou zdát na první pohled jako hrozné, vaše podvědomí se vám asi snaží něco naznačit. Popřemýšlejte nad tím a seznamte s tímto nápadem svého partnera.

Příjemné znásilnění?

Jestli je váš jindy mírný milenec ve snu agresivnější, rozhodně to neznamená, že byste si na něj měla dát pozor. Váš sen vám zřejmě jen naznačuje, že byste byla prostě raději, kdyby partnert převzal aspoň jednou iniciativu. 

Ženám se velmi často zdá dokonce o znásilnění, které jim je ale ve snu příjemné. Zkuste proto pobídnout partnera, aby vám zavázal oči a zmocnil se vás tak, jak to nebudete čekat. 

Teď už tedy víte, co znamenají jednotlivé sexuální praktiky, o kterých sníte. Jaký smysl ale mají osoby, s kterými je za zavřenými víčky provádíte?

Typ 1: Ex-přítel

Mnoho žen se zbytečně stresuje, pokud je pronásledují sny o sexu s jejich bývalým. Přitom v drtivé většině případů mají velmi prostou a zanedbatelnou příčinu. Prostě jste na bývalého byla zvyklá, proto se ještě chvíli bude objevovat ve vašich snech - i těch erotických. Určitě to neznamená, že byste se k sobě měli vrátit, protože je to vaše osudová láska. Nikoli.

Podle psychologů je váš expřítel také asociován s nějakým symbolem z minulosti. Jedná-li se o středoškolskou lásku, může být symbolem svoboda. Sny o vašem ex, kterého jste považovala za rebela, zase mohou značit vaši touhu po nějakém dobrodružství či vzrušení.

Typ 2: Celebrita

Mnoho žen sní o sexu se známými herci či zpěváky. Často se jedná o někoho, kdo se vám líbí, a před spaním jste o něm třeba mluvila nebo četla, tudíž takový sen je pouhým naplněním přání. Pokud se vám však zdá o celebritě, která vás ani tolik nepřitahuje, znamená to spíše touhu cítit se (za)milovaná.

Typ 3: Slizoun

Co když si ale ve snu užíváte s někým, koho ve skutečnosti nesnášíte? Budete se divit, ale příčinou může být váš skrytý obdiv k němu. Pokud si tedy přiznáte, že je váš kolega sice hrozně nepříjemný, ale dělá svou práci dobře, vaše sny vás pravděpodobně opustí.

Sny o kolegovi z práce také mohou znamenat vaši touhu po zlepšení vztahů na pracovišti. Rozhodně to však neznamená, že byste to s ním měla zkusit.

Typ 4: Tajemný cizinec

Sex s naprosto neznámým cizincem na neznámém místě znamená jednoduchou věc - cítíte, že je váš sexuální život nudný a toužíte po něčem novém, tajemném či vzrušujícím. Nemusíte se hned poohlížet po někom novém, zkuste jen s přítelem najít něco, co jste ještě nezkoušeli, a co vás oba láká. Třeba zajeďte si na nějaké neznámé místo, kde se necháte unášet jen svými pocity.

Chci erotické sny! Jak si je přivodím?

Možná vás to překvapí, ale ženy mají odjakživa erotické sny častěji než muži. Navíc bývá jejich snění mnohem jasnější, pestřejší a barevnější. Není důvod se za to stydět, snění o sexu s jiným mužem je naprosto přirozené (i když jste zamilovaná až po uši) a toho, kdo by vám snad kvůli němu dělal žárlivé scény, byste měla ze svého života vykopat, dokud je čas.

Že se vám nic podobného nikdy nezdá, nebo si takové sny nepamatujete? Tak to se teď změní. Víme totiž, jak si exkluzivní noční servis zajistit.

1. Zlikvidujte rušící vlivy

Nejdřív ze všeho vypněte televizi, která nekompromisně ničí všechny vaše fantazie. Pokuste se na ni nekoukat alespoň dvě hodiny před tím, než jdete spát. Výjimky neplatí ani v případě, že byste chtěla sledovat erotický film, abyste se "naladila". Mnohem lépe bude fungovat podobně laděná povídka.

Sny však zabíjíte i fyziologicky - když jdete spát s přecpaným břichem, nebo se ládujete přípravky na usnutí. Obojí vás totiž otupí. Dejte si raději teplé mléko s medem.

2. Hýčkejte aktivní smysly

Ve spánku nestimulujete zrak, sluch, ani chuť, dopřejte proto zbylým smyslům správný komfort. Investujte do kvalitních hebounkých lůžkovin a zásadně nespěte v ničem, v čem se cítíte nepohodlně. Není od věci (zvlášť když nespáváte sama) zahodit všechny totálně neerotické spací oblečky a pořídit si lehounké a přitom slušivé kousky. Spát nahá v saténovém povlečení pak zaručeně navodí chlípné myšlenky.

Nezanedbávejte ani čich - libé vůně v ložnici dokáží dělat s vašimi sny zázraky. Které to jsou, to je značně individuální. Během svých pokusů pozoroval americký expert na sny David Shapiro u jedné ženy abnormální intenzitu erotických snů, pokud nechala vedle postele popelník s vychladlým popelem. Její nejlepší milenec byl totiž silný kuřák. Mezi osvědčené vůně každopádně patří vanilka, citrusy nebo skořice.

3. Cvičte a prokrvujte

Fyzická námaha těsně před spaním vám klidný spánek nezajistí, ale když si zacvičíte v pozdním odpoledni, bude to mít na vášnivé sny blahý vliv. Rozpumpujete totiž tělem krev a celé tělo pak bude citlivější. Když potom v posteli zůstanete pár minut v poloze na zádech  s nohama zkříženýma na břiše, zaměříte cirkulaci na vaše erotogenní zóny. No a ten nejlepší předspánkový tělocvik je samozřejmě s partnerem. 

Sladké sny!

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:

Chci předmanželskou smlouvu na sex! Jsem divná?

Ženské hormony hrozí mužům. Jsou i ve vodě

Rodinné panoptikum aneb Jak vycházet s příbuznými

 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama