reklama

Hledám urostlého, mužného chlapa! Zn. Který nechce sex

Je to skutečně tak - jsem vlastně ještě mladá holka, která by si měla co nejvíce užívat, a já místo toho hledám partnera, který po mně nebude chtít sex. Milování mi totiž přijde nechutné, špinavé a zbytečné.

Foto: Profimedia.cz

Je to skutečně tak - jsem vlastně ještě mladá holka, která by si měla co nejvíce užívat, a já místo toho hledám partnera, který po mně nebude chtít sex. Milování mi totiž přijde nechutné, špinavé a zbytečné.

Abyste rozuměli, nejde o to, že bych žila v nějakém dlouhodobém vztahu a sexpřestal bavit třeba kvůli stereotypu. Ne, on mě nebavil nikdy 

.

Ani v šestnácti, kdy jsem s ním začala, ani ve dvaceti, ani v pětadvaceti. Vždycky jsem radši šla do kina, na koncert nebo na večeři. Klidně bych radši ležela na gauči a dívala se na televizi, než provozovala sex.

Sex je pro zvířata, ne pro mě

Ze začátku jsem si myslela, že jsem prostě jen měla smůlu na nešikovné partnery, kteří mi neuměli ukázat, co je na sexu podle všech tak skvělé. Tak jsem zkoušela další, experimentovala… Ale nic se nezměnilo. 

Jakmile slyším slovo sex, nebo jakmile k němu má dojít, okamžitě si vybavím rozmnožování zvířat z přírodopisného dokumentu, který nám pouštěli na základce, a pak už mě nikdo nezbaví dojmu, že "u toho" vypadáme jako psi nebo jako kráva s býkem - ošklivě, až moc živočišně, pudově, příliš syrově a brutálně. A nic na tom nezmění ani fakt, že partner vypadá jako mladší bratr Davida Beckhama. Navíc všechny ty tělesné tekutiny, které vám u toho tečou po kůži… Brrr!

Holky mě nezajímají, jsem na kluky

Když jsem se s tím před časem svěřila kamarádce, zeptala se mě, jestli tedy náhodou nejsem na holky. Jenže nejsem, to vím jistě. Líbí se mi kluci. Přitahují mě vysocí, urostlí, trochu zarostlí a mužní chlapi. Vždycky mě děsně bavilo se seznamovat a flirtovat, a teď bych se ráda na chvíli zastavila a konečně s někým měla trvalejší vztah.

Jenomže všechny moje dosavadní známosti ztroskotaly právě na sexu. Vždycky ze začátku v tom prvotním bláznivém zamilování se snažím novému příteli vyhovět, ale on na mě stejně brzy pozná, že se mi to nijak zvlášť nelíbí. A koho by to pak bavilo, že?

Přitom fyzický kontakt mi nevadí, naopak! Hrozně ráda se objímám, tulím, mazlím… Jenomže chlapi mají bohužel zafixováno, že jakmile se s nimi začnete mazlit, musí následovat sex. A to už mě nebaví. 

Sex jedině kvůli dítěti

Bohužel dnešní doba mazlení přeskakuje, fyzická blízkost není pro nikoho důležitá. Důležité je jenom to, jestli s někým spíte nebo ne. Vás to snad neděsí?

Sex je zvířecí a zvířata dělají sex za účelem rozmnožování. Nemůže to tak být i u lidí? Já například vím, že za dva tři roky začnu toužit po dítěti, a pak mi bude i sex přirozenější. Proč ho ale provozovat, když dítě nechci, a ještě jít proti přírodě tím, že do sebe budu cpát chemii v podobě antikoncepce nebo že někoho nechám, aby do mě strkal smradlavý latex v podobě prezervativu?

Většina z vás nad mými názory asi bude kroutit hlavou, ale třeba se najde ještě někdo, kdo to má podobně a dá mi nějaký návod, jak můžu prožít spokojený život bez sexu. Nebo snad existuje cesta, jak svoje myšlení změnit?

PŘEČTĚTE SI TAKÉ:

Jste s vaším partnerem sexuálně kompatibilní? Zkuste to

Nejbizarnější sexuální úchylky. Týkají se i vás?

Sex a teplé ponožky aneb Jak na podzim povzbudit touhu

 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama