reklama

Většina žen při sexu kontroluje mobil. Vy také?

Více než šedesát procent žen prý při intimnostech kontroluje svůj mobilní telefon. Přijímají hovory, dívají se na Facebook a čtou e-maily.

Foto: Isifa.com

Více než šedesát procent žen prý při intimnostech kontroluje svůj mobilní telefon. Přijímají hovory, dívají se na Facebook a čtou e-maily. Muži to samožřejmě dělají také, ale jen necelá polovina z nich. Mobil zkrátka dostal jiný rozměr, jak být otravný...

Mobilní telefon už dávno neruší jen tím, že zazvoní v té nejhloupější chvíli. Dnes je na něm mnohem víc lákavých věcí než jen přijímání hovorů. Na internetu v mobilu stráví průměrný muž zhruba dvě a půl hodiny denně. Ženy na něm surfují o hodinu méně. Zato si k tomu ale vybírají ty nejméně vhodné momenty.

Celých 62 procent žen se podle britského průzkumu dívá na mobil i během intimních chvilek s partnerem. A nejen že se na něj podívají, ale oni dokonce odesílají esemesky, čtou e-maily a kontrolují, co je nového na sociálních sítích, případně je aktualizují. 

Nejčastějším důvodem, proč páry musí kvůli telefonu přerušit milostný akt, zůstává, že někdo volá a dotyčný se to rozhodne vzít. Dvanáct procent dotazovaných však dokonce přiznalo, že v ložnici nejen přijímají hovory, ale také sami někomu volají.

Co na to jejich partneři?

Když se autoři průzkumu zeptali, jak v takové chvíli reagovali jejich partneři, 34 procent žen tvrdilo, že jejich druhé polovičce to vůbec nevadilo. Možná proto, že se podobně chová i 48 procent mužů.

"Na první pohled jsou výsledky této studie velmi zábavné, ale uvědomme si, jak moc jsme připustili, aby moderní technologie ovládaly naše životy," říká George Charles, mluvčí projektu Vouchercodespro.co.uk, který zmíněný výzkum provedl. Obzvlášť šokující je podle něj to, že technologiím více propadly ženy. "Myslím, že je na čase, abychom si začali před vstupem do ložnice vypínat telefon," dodává.  

ČTĚTE TAKÉ: Rozcházíme se kvůli mobilu a Facebooku?

Je ovšem potřeba říct, že průzkumu se sice zúčastnily dvě tisícovky lidí starších osmnácti let, ovšem všichni byli držiteli chytrých telefonů. Při výběru partnera je tedy možná dobré zaměřit se na majitele starých nokiíí... 

Všichni respondenti také byli v minimálně ročním vztahu. Lze tedy předpokládat, že při prvním sexu a v době největší zamilovanosti do postele nikdo telefon tahat nebude. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

25 důvodů, proč mít sex: Tady jsou!

Kdo nejvíc nenávidí ženy? Přece ženy samotné!

Letní lásky pominou, bolest zůstává

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama