reklama

Výhody a nevýhody ranního sexu

Nesnáším ranní sex, zatímco můj muž ho miluje. Ani po sedmi letech vztahu to nevzdal, a tak jsem si na tom našla své výhody. Možná se to bude hodit i některé z vás, dámy...

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek | Foto: Thinkstock

Nesnáším ranní sex, zatímco můj muž ho miluje. Ani po sedmi letech vztahu to nevzdal, a tak jsem si na tom našla pár chytrých výhod. Možná se to bude hodit i některé z vás, dámy...

Sex hned po probuzení je pro mě hotové peklo. Nejsem žádné ranní ptáče, a tak vždycky potřebuju chvíli klidu, abych se pořádně probrala a smířila se s tím, že musím zase vstát z postele. Potřebuju po probuzení jen tak nečinně ležet a využít poslední minuty k nabrání nových sil. 

A do toho sex moc nezapadá, že. Když mě v tomhle mém ranním klidu manžel začne hladit, je to pro mě zhruba stejné, jako když vám učitelka na základce sdělí, že "pojedeme přes velkou přestávku, protože jste při hodině zlobili". 

Radši sprchu než sex

Navíc člověk po ránu smrdí. Nebo má aspoň pocit, že smrdí. Chce si vyčistit zuby, osprchovat se, učesat si vlasy a vlastně ho vůbec nezajímá, že mu někdo tvrdí, že po ránu a v pyžamu je nejkrásnější. Kromě toho já často ráno vstávám s myšlenkami na práci. Přemýšlím, kolik mám dnes povinností, co všechno mě čeká, jak to nejlépe zvládnout, a to vás také moc nerozrajcuje.

Zkrátka a dobře, sex je úžasná věc, pokud se dělá v poledne, odpoledne, navečer, večer, v noci, k ránu. Nebo alespoň až po snídani, kdy už člověk plus mínus funguje. Ale rozhodně ne hned ráno!

Čtěte také: 25 důvodů, proč mít sex: Tady jsou!

Jenže víte, na co jsem přišla? Že ranní sex je strašně rychlý. Že vás muž nezdržuje žádnými dlouhými předehrami, že se jde rovnou na věc, protože i on spěchá do práce. A že ranní sex přináší do vztahu úžasnou pohodu. Muž má hned jiskru v oku, skvělou náladu na celý den, což vlastně potom rozradostní i vás. Pokud mezi vámi tedy všechno funguje, jak má.

Takže když jsem si uvědomila tyhle dva benefity, začala jsem přemýšlet nad tím, jestli bych svůj radikální názor přece jen neměla trochu přehodnotit. Párkrát jsem tedy přivřela oči nad tím, že se budeme líbat bez vyčištěných zubů, a můžu vám říct, že ten výsledek stál rozhodně za to!

Manžel mě teď má za bohyni...

...která mu konečně dala, co si přál. A mě to vlastně svým způsobem začalo i bavit. Musím se tedy přiznat, že samotný sex si pořád příliš neužívám, ale vždycky se děsně těším na tu super náladu, která u nás najednou zavládne.

Tedy ne že bychom se na sebe jinak mračili a byli protivní, to vůbec ne. Vlastně naopak mám pocit, že náš vztah je naprosto úžasný. Ještě před pár týdny bych dokonce vůbec neřekla, že ho něco může ještě zlepšit. A ona fakt stačila taková maličkost a hned jsme nabrali svěží vítr.

Čili jsem se poučila, že na všem špatném se dá najít něco dobrého, a že když jste chytří, můžete si vlastně to špatné přeměnit na dobré a ještě tím zlepšit svůj vztah nebo život obecně. Zdaleka se to nemusí týkat jen sexu...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Pálím mosty: Po rozchodu mě žádná bývalá už nezajímá

Rozešel jsem se s přítelkyní. Na každého se smála

10 jídel pro sexuální zdraví mužů



"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama