reklama

Angelina Jolie po odstranění prsou: Poznali byste to?

Herečka Angelina Jolie se poprvé od operace, při které jí byly odebrány obě prsa, objevila na veřejnosti. Podívejte se, jak to spokojené herečce sekne!

Angelina Jolie zářila na premiéře štěstím
Angelina Jolie zářila na premiéře štěstím | Foto: Reuters

Herečka Angelina Jolie se poprvé od operace, při které jí byly odebrány oba prsy, objevila na veřejnosti. Podívejte se, jak to spokojené herečce sekne!

Na premiéru filmu World War Z doprovodila Angelina svého přítele Brada Pitta, který neskrýval, jak je na svou drahou polovičku pyšný.

Babička, matka a teď i teta

Angelina totiž nedávno podstoupila dvojitou mastektomii, při které jí byly odstraněny prsy. Její matka i babička totiž podlehly rakovině prsu a Angelina se rozhodla, že této nemoci nedá vůbec šanci.

"Jako otec chci udržet rodinu pohromadě a v bezpečí. Angelina udělala hrdinský čin a já vím, že to nebylo snadné," nechal se na premiéře slyšet dojatý Brad.

V ten samý den, kdy Angelina v Londýně předvedla, jak se ze zákroku zotavila, měla za oceánem pohřeb její teta, která také před pár dny zemřela na rakovinu.

Angelina byla ze smrti dalšího člena rodiny velmi zdrcená, ale místo rozloučení s tetou dala přednost premiéře nového filmu Brada Pitta.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Módní policie: Jak to (ne)slušelo Ewě Farne v SuperStar

Petra Němcová: Krásná Češka v náručí slavných mužů

Všechny ženy Brada Pitta: Angelina je nejkrásnější


 

"Ti lidé nechápou, o co jde." Filozof Kroupa varuje před ukrajinskou kapitulací | Video: Tým Spotlight
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama